MicroUSB-kabel för stötsäker telefon 1m
Denna microUSB -laddningskabel har en extra lång 8mm kontakt så att den smidigt kan ladda telefoner och surfplattor med tjocka och täta skyddsskal.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-03-17)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-03-17)
 • Produktfoto av Jaakko J.
  Jaakko J. (2016-11-22)

4/5 Käy BV6000:seen mutta ei niin hyvin kuin alkuperäinen USB-johto. Irtoaa puhelimesta helpommin eikä pysy paikoillaan. Hinta Ok USB kaapelilla.
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 mainio ostos,riittävän pitkä,pystyy pakettiautossakin lataamaan ja ylettyy penkille puhelin,vastasi odotuksia ,hinta/laatusuhde kohdallaan, suosittelen.
- Kuhmoinen, Finland - ()
3/5 ja, kort och gott en reserv sladd, bra att ha ifall orginalet går sönder.

inte mycket att säga om den, den gör sitt jobb. det är som sagt bara en kabel
- Arboga, Sweden - ()
3/5 Ihan pakollinen Blackview 6300 -puhelimen kanssa. Tavallinen latausjohto ei vain mene tarpeeksi syvälle ja puhelimen kuoria ei voi veistellä vesitiiviyden kärsimättä...

Johto on aika kankea ja metri on yllättävän lyhyt.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuotteen hinta- / laatusuhde vastasi hyvin odotuksiani, en juurikaan huomaa tuntumassa eroa Samsungin omaan alkuperäiseen usb-kaapeliin. Kaapeli on toiminut käytössäni tähän asti moitteetta, joten se on lunastanut odotukset ja täyttää tehtävänsä mainiosti työpaikalla varakäytössä, ettei yhtä ainoaa kaapelia tarvitse aina olla kuljettamassa mukana kodin ja työpaikan välillä.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Olen ladannut tällä radiopuhelinta, tablettia ja puhelinta. Tavallisissa puhelimissa ym. jää micro-usb liitin aika kauaksi laitteesta, mutta yltää varmasti lataamaan kumisuojattuja/iskunkestäviä puhelimia. Hieman johto pyörii micro-usb päässä, mutta ei näytä haittaavan latausta. Erittäin kätevä latausjohto laitteille, jotka vaativat pidempää latauspäätä. Suosittelen, hinta on edullinen.
- Oulu, Finland - ()

MicroUSB-kabel för stötsäker telefon 1m

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Denna microUSB-kabel är specialdesignad för att passa perfekt med stöttåliga telefoner. Den 8mm långa MicroUSB -kontakten räcker till även med de grövsta av skyddsskal. Laddar givetvis både din telefon och din surfplatta!

Denna microUSB -kabel har en extra lång 8mm kontakt så att den smidigt kan ladda telefoner och surfplattor med tjocka och täta skyddsskal.


Specifikationer:

 • Kontaktens längd: 8mm
 • Kabelns längd: 1m

Garanti:

6 månader

63 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här) 

Liknande produkter