Apple MagSafe 2 -nätladdare L-modell 85W
Apple MagSafe 2 -nätladdare L-modell 85W

5/5 Erittäin hyvä vaihtoehto alkuperäisen laturin tilalle. Hinta murto-osa alkuperäiseen verrattuna, mutta toiminnallisesti aivan sama. Toimitusaika hieman pitkähkö, mutta ennakoinnista johtuen ei ongelma.
- Naarajärvi, Finland - ()
4/5 Ostin näitä pari alkuperäisen latruin johdon liitoskohdan alkaessa pelottaa. Ei vielä savunnut, mutta aika heikossa kunnossa se oli. Alkuperäisen laturin hinnalla näitä voisi ostaa jokaiselle perheenjäsenelle omat myös lestadiolaispiireissä. En viitsinyt heti arvostella koska luulin että tuolla hinnalla hajoaa kuitenkin parissa kuukaudessa, mutta nyt ovat molemmat latruit olleet jo yli puoli vuotta kiinni sähköverkossa. Toinen kotona ja toinen työpaikalla. Toimivat hienosti eikä tarvitse laturia enää kannella mukana. Jos jotain miinuksia niin johto ei ole kovin pitkä ja europistoke lienee eri muovia kuin itse laturi niin liitos ei ole kovin jämäkkä vaan suhteelisen helposti liuskahtaa tuo pistokeosa irti laturista.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Näissä muun osapuolen laturit ovat vähän kyseenalaisia. Ohjetekstissä pitäisikin lukea "käyttö omalla vastuulla". Tilasin kaksi, joista toinen toimii kuten pitääkin. Toinen lämpeni niin voimakkaasti, että pinnan muovi rupesi kupruilemaan, joten ilman vahtimista en uskaltaisi käyttää. No voihan kyse olla valmistusviastakin. Lataa kyllä siinä missä Apple tuotekin.
- Siivikkala, Finland - ()
3/5 Näitä lisää!

Hinta laatu suhde on kohdalla.

Omppu hinta on onneksi jäänyt Kaliforniaan.

.
- Turku, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä ostos. Kuljetan paljon läppäriä mukana ja nyt toinen laturi voi olla aina repussa valmiina, toinen kotona. Tuotteesta ei voi päätellä onko se tarvike vai alkuperäinen niin tarkka "kopio" se on alkuperäisestä.
- Lievestuore, Finland - ()
5/5 Ostin laitteen työpaikalle, niin ei tarvitse kantaa koko ajan laturia mukanaan. Laturi on hyvin alkuperäisen kaltainen, ja näin parin viikon käyttökokemuksella antaa tasaisesti virtaa ja toimii kuten pitääkin. Ainut huomattava ero alkuperäiseen, että latauksen/ylläpidon merkkivalo ei ole yhtä nopea kuin alkuperäisessä. Lisäksi latautuminen alkaa vähän hitaammin kun kone ei aluksi tunnista laturia. Mutta pian sen jälkeen alkaa hyvin lataamaan. Suosittelen! Ajattelin ostaa myös toiseen koneeseen laturin, hinta on tässä kohdallaan.
- Lappeenranta, Finland - ()

Apple MagSafe 2 -nätladdare L-modell 85W

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Laddare till ett flertal större Apple MacBook Pro. ger en låg strömförbrukning men snabb laddning. Bra som komplement till originalet, eller som helt ersättande produkt.

Passar till:

MacBook Pro-datorer med MagSafe 2-anslutning enligt nedan:

MacBook Pro Retina 15-tum, till mitten av 2015
MacBook Pro Retina 15-tum, till mitten av 2014
MacBook Pro Retina 15 tum, sent 2013
MacBook Pro Retina 15 tum, tidigt 2013
MacBook Pro, Retinatill mitten av 2012

Här kan du kolla kompabilitet med din bärbara dator


Specifikationer:

 • Effekt: 85W
 • Modell: MagSafe 2
 • T-anslutning
 • Input: AC 100-240V ~ 1.5A (50-60Hz)
 • Utgång: 20V / 4.25A
 • Magnetkontakt
 • Indikatorlampa
 • Kabellängd : 1,75 m

Obs. Detta är ett tillbehör tillverkat av tredje part.

Medföljer:

 • 1 x Nätadapter
 • 1 x Transformator
 • 1 x Kabel

Garanti:

6 månader