Telefonhållare för cykel universalmodell
Din telefon sitter säker eftersom ställningen spänner åt i alla fyra hörn.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)

5/5 Hyvä ja kestävä kännykkäteline. Kestänyt päivittäistä käyttöä jo pitkään maastoisillakin reiteillä. Helppo ja pitävä puhelimen kiinnitys. Huippu hinta/laatusuhde.
Mikko H. - , Finland - ()
5/5 Olipa hyvä, painavan ja jämäkän oloinen teline. Lapsi sai itse kiinnitettyä sen pyöräänsä ja eikun pokemonjahtiin! Kiinnitysruuvit napakasti kiristyivät kulmista, eikä puhelin liikunut milliäkään, vaikka millaisiin kuoppiin ajaisi! Pieneen hintaan, erinomaista laatua ja kouluikäiselle välttämätön turvalaite.
Krista T. - Aitoo, Finland - ()
5/5 Pakko hankinta kaikille jotka pelaavat pokemon go:uta. Lapsille ehdoton väline parantamaan pelaamisen turvallisuutta. Pyörä teline on hinaltaan edullinen joten joutuu tilaamaan lopuillekin lapsille omansa kun ei ole hinnasta kiinni. Metsässä ajonkin teline kesti hajoamatta joten luulen että kestää pitkään käytössä.
Sami R. - Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Toimii eikä luuri putoa. Ostin jotta saa navigoitua paikasta A, paikkaan B. Joskus jopa paikan C. kautta. Saa helposti kiinni pyörään ja puhelimen laitto ja pois ottaminen helppoa takana olevan sormiruuvin avulla.
Mauno - Joensuu, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt pyörätelinettä nyt vajaan viikon verran saatuani tuotteen. Tuote on vastannut odotuksiani ja toiminut miten pitääkin. Laadun suhteen tuote antaa ehkä himan muovisen fiiliksen mutta käytössä se ei ole haitannut. Suosittelen tuotetta kaikille jotka haluavat pyörätelineen hyvällä hinta laatu suhteella.
Henri S. - Otalampi, Finland - ()
5/5 Yksinkertaisuudessaan loistava kännykkäteline pyörään.Hinta-laatu suhde kohdillaan. Navigaattorikäytössä todella passeli ja myös Pokemonjahdissa käytännöllinen. Suosittelen lämpimästi.
Mika K. - Tuusula, Finland - ()

Telefonhållare för cykel universalmodell

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Med denna universalställning kan du enkelt fästa din smartphone på ditt cykelstyre och på ett smidigt sätt använda till exempel din telefons GPS. Aldrig mer behöver du utsätta dig själv eller dina medtrafikanter för fara bara därför att du fumlar med din telefon för att hitta fram!

Montering sker på styrstången med två skruvar på ställningens baksida. Din telefon sitter säker eftersom ställningen spänner åt i alla fyra hörn. Det vida gapet gör att den passar för de flesta modeller av smartphone.


Specifikationer:

 • Telefonens maximala bredd 9,5 cm och höjd 18.5 cm
 • Vikt: 135g

Medföljer:

 • 1 x Universal ställning

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter