Telefonhållare för cykel universalmodell
Din telefon sitter säker eftersom ställningen spänner åt i alla fyra hörn.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-10-07)

4/5 Polkupyörän kännykkätelineitä on yllättävän niukasti Suomen kaupoista saatavilla, ja tämä teline oli ainoa, johon kunnolla mahtuu 5,5 tuuman kännykkä, ja kiinnitys kulmista on varma.. Vaikka tuli Kiinasta, ja kesti jonkin aikaa, laatu on erinomainen ja hinta paljon halvempi kuin mitkään Suomen kaupoista saatavat (yleensä 24 eurosta ylöspäin).
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä kännykkäteline fillariin. Sopii useimmille puhelimille. Kiinnitys puhelimelle on tukeva neljästä kulmasta. Puhelimen olisi hyvä olla kosteuden kestävä, koska telineessä ei ole mitään estettä sateelle.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen teline, ei pahaa sanottavaa. toimii niin kuin pitääkin ehkä vähän suurikokoinen joillekkin puhelimille, mutta muuten ok teline.
- Numminen, Finland - ()
5/5 Ostin tämän telineen sillä jos vaikka älypuhelin tulisi hankittua. Vaikuttaa aika näppärältä laitteelta, aatellen sitä että kartta on aina näkyvillä kun tiellä ja maastoissa pyöräilee. Varsin hyvä laite, mahtuu isonpikin puhelin telineeseen ja pysyy tukevasti kiinni, kun kokeilin tätä telinettä uuteen pyörääni.
- Vanhala, Finland - ()
4/5 Toimitus oli nopea ja luotettava. Vaikuttaa aivan kelpo telineeltä tuohon hintaan. En ole ehtinyt sitä kiinnittää sitä pyörään mutta puhelin pysyy tiukasti siinä kiinni ja tuskin irtoaa kovassakaan vauhdissa.
- Mellilä, Finland - ()
4/5 Näppärä perusteline älyluurille. Säätövaraa on runsaasti, joten tähän sopii valehtelematta miltei kaiken sortin mallit. Puhelimen helppo kiinnitys ja irroitus. Luuri pysyy tukevasti paikoillaan. Tämä telinehän on sitten täysin muovia, eli jossain vaiheessa jokin pettää varmasti. Ehkä juuri tuo tankokiinnitys. Peruskäytössä tämä menee kyllä varsin mainiosti, mutta ei missään maastopyöräilyssä tai muussa rytkytyksessä. Voidaan käyttää pystyssä, vaakatasossa tai miten itse haluaa. Telineessä säädettävä ja kiristettävä pallonivel. Kyllä ajaa asiansa kevyessä käytössä tähän hintaan ja kestääkin luultavasti suht hyvin. Niin ja tämähän on sitten avomalli, joten vedeltä se ei suojaa. Ihan näppärä hankinta, jos yksinkertaista perustelinettä etsii kevyeeseen käyttöön.
- Hankasalmi as, Finland - ()

Telefonhållare för cykel universalmodell

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Med denna universalställning kan du enkelt fästa din smartphone på ditt cykelstyre och på ett smidigt sätt använda till exempel din telefons GPS. Aldrig mer behöver du utsätta dig själv eller dina medtrafikanter för fara bara därför att du fumlar med din telefon för att hitta fram!

Montering sker på styrstången med två skruvar på ställningens baksida. Din telefon sitter säker eftersom ställningen spänner åt i alla fyra hörn. Det vida gapet gör att den passar för de flesta modeller av smartphone.


Specifikationer:

 • Telefonens maximala bredd 9,5 cm och höjd 18.5 cm
 • Vikt: 135g

Medföljer:

 • 1 x Universal ställning

Garanti:

3 månader