Lightning iOS 7/8 kabel 100cm
Lightningkabel som understöder de nyaste operativsystemen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kari H.
  Kari H. (2016-11-23)
 • Produktfoto av Antti P.
  Antti P. (2015-10-15)
 • Produktfoto av Antti P.
  Antti P. (2015-10-15)
 • Produktfoto av Ossi H.
  Ossi H. (2015-09-02)
 • Produktfoto av Ossi H.
  Ossi H. (2015-09-02)
 • Produktfoto av Anttijukka S.
  Anttijukka S. (2015-08-14)
 • Produktfoto av Ari-pekka N.
  Ari-pekka N. (2015-01-29)
 • Produktfoto av Ari-pekka N.
  Ari-pekka N. (2015-01-29)

Våra kunders produktvideor

5/5 Latauskaapelina tilaamaani tuotetta olen käyttänyt, laadukas, ongelmaton tuote. Hyvin toimiva, hinta ja laatu suhde tuotteella kohdillaan. Omia tarpeita peilaten todella onnistunut ostos. Toimitus tuotteelle oli nopea ja e-Villen sivut selkeät, sekä tilaaminen helppoa. Tulen suosittelemaan sivustoa yhteistyökumppaneilleni sekä ystävilleni, helppouden, hintojen ja toimitusnopeuden vuoksi.
- Jakkukylä, Finland - ()
4/5 Hyvä peruskaapeli, joka lataa iPhonen ja puhelin ei myöskään herjannut, että tämä kaapeli ei ole tuettu. Hintaansa nähden todella hyvä ja pituutta on ihan suht riittävä määrä.
- Espoo, Finland - ()
4/5 No kaikki iiponen käyttäjät tietävät miksi näitä tilaillaan tyyliin tukkuna.. Ei tämä alkuperäistä voita mutta ei voi kehua että alkuperäinen kaapelikaan olisi parempi. Tilasin näitä kerralla usemman että kun alkaa jokin kaapeli vittuileen niin heittää roskiin ja ottaa uuden. Latauskaapeli ainakin toimi Iphone 5s kanssa aivan normaalisti, ei herjannut mitään että ei olisi alkuperäinen kaapeli. Niistä viidestä kaapelista mitkä tilasin taitaa olla vasta kolme käytössä, yksin makkarissa jokapäiväsessä käytössä, toinen autossa musiikin kuunteluun ja lataukseen ja kolmas työkoneessa. Vieläkin toimivat, vuoden kaikki ovat olleet käytössä. Kyllä tämä hintansa haukkuu.
- Sodankylä, Finland - ()
5/5 Iphonen kaveriksi perus lightning kaapeli. Ihan tavallinen ja toimiva piuha, ei moitittavaa. Vastaa alkuperäisen johdon laatua.

Pituus tälläiseksi peruspiuhaksi juuri sopiva. Itsellä on erikseen hommattuna pidempiä (2m) ja lyhyempiä (20cm) lightning kaapeleita.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Todella halpa ja hyvän laatuinen. En suosittele ostamaan microusb adapteria, koska tämä on vain vähän kalliimpi mutta kestää paljon paremmin.

Vastaa alkuperäistä laturin piuhaa.
- Ii, Finland - ()
4/5 Hyvä perusjohto.. lataa puhelinta ja toimii niinkuin pitää, metrinen johto on moneen paikkaan liian lyhyt(ainakin omasta mielestä) , mutta jossei pitempää tarvitse niin tämä on hyvä valinta.
- Tohkala, Finland - ()

Lightning iOS 7/8 kabel 100cm

★★★★★
★★★★★
44 Produktomdömen

Lightningkabel som understöder de nyaste operativsystemen. Högkvalitativ kabel för laddning och dataöverföring av dina Appleprodukter. Kabeln har stöd för nya iOS 7 och 8 operativsystem. Pasar bl.a. för iPhone, iPad, och iPod.Specifikationer:

 • Kabellängd 100 cm

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter