Lightning iOS 7/8 kabel 100cm
Lightningkabel som understöder de nyaste operativsystemen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kari H.
  Kari H. (2016-11-23)
 • Produktfoto av Antti P.
  Antti P. (2015-10-15)
 • Produktfoto av Antti P.
  Antti P. (2015-10-15)
 • Produktfoto av Ossi H.
  Ossi H. (2015-09-02)
 • Produktfoto av Ossi H.
  Ossi H. (2015-09-02)
 • Produktfoto av Anttijukka S.
  Anttijukka S. (2015-08-14)
 • Produktfoto av Ari-pekka N.
  Ari-pekka N. (2015-01-29)
 • Produktfoto av Ari-pekka N.
  Ari-pekka N. (2015-01-29)

Våra kunders produktvideor

5/5 Iphonen kaveriksi perus lightning kaapeli. Ihan tavallinen ja toimiva piuha, ei moitittavaa. Vastaa alkuperäisen johdon laatua.

Pituus tälläiseksi peruspiuhaksi juuri sopiva. Itsellä on erikseen hommattuna pidempiä (2m) ja lyhyempiä (20cm) lightning kaapeleita.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Todella halpa ja hyvän laatuinen. En suosittele ostamaan microusb adapteria, koska tämä on vain vähän kalliimpi mutta kestää paljon paremmin.

Vastaa alkuperäistä laturin piuhaa.
- Ii, Finland - ()
4/5 Hyvä perusjohto.. lataa puhelinta ja toimii niinkuin pitää, metrinen johto on moneen paikkaan liian lyhyt(ainakin omasta mielestä) , mutta jossei pitempää tarvitse niin tämä on hyvä valinta.
- Tohkala, Finland - ()
3/5 En ole vielä saanut piuhaa, mutta aiempien kokemuksien samanlaisten piuhojen kanssa on ollut se ongelma, että toimivat hyvin noin 4kk sen jälkeen joutuu ostamaan uuden. mutta ei hintakaan päätä huimaa joten näitä on hyvä olla varastossa useampia.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuli tarvetta hankkia pari lisälaturia Applen tuotteille meidän poppoolle, joten onneks löytyi paikka josta saa näinkin edullisesti hankittua moisia - vaikkakin yhdistämällä vatsa kotona laturin osat...vaan eipä se lopputulosta haittaa... Toimii kuitenkin kuten pitääkin ja on siksi ehdottomasti suositeltavissa hyvänä ostoksena...
- Kouvola, Finland - ()
2/5 Kaapeli toimii hyvin tiedon siirtoon tietokoneelta mutta lataus johtona mini iPad 2 ei toimi kun kytket johdon kiinni iPad ilmoittaa ei lataa
- Lappeenranta, Finland - ()

Lightning iOS 7/8 kabel 100cm

★★★★★
★★★★★
41 Produktomdömen

Lightningkabel som understöder de nyaste operativsystemen. Högkvalitativ kabel för laddning och dataöverföring av dina Appleprodukter. Kabeln har stöd för nya iOS 7 och 8 operativsystem. Pasar bl.a. för iPhone, iPad, och iPod.Specifikationer:

 • Kabellängd 100 cm

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter