Oukitel K10000 vertikalt flipcover
Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Hannu L.
    Hannu L. (2017-01-09)

4/5 Vähän jäykähkö kotelo alkuun, mutta muotoutui pikku hiljaa käytettäväksi. Magneetti saisi olla aavistuksen voimakkaampi, auttaisi alkuvaiheessa. Hyvin on kestänyt käyttöä, vain muutama pieni pintanaarmu. Pidän kuitenkin usein samassa taskussa isohkon avainnipun kanssa.
Hannu L. - Äänekoski, Finland - ()
4/5 jjhbkjbkj kjbjhkjöpnbj jhbuigyugtg trsutrytdezjhk,nlköäpio9. yhgyugoygy uigy87tgyugo uiyhg897yuiojkljn uiohyioujopköljuiogty87 nbioh87t687tgyugu. jnbvhgfxutrdyb yhg8o7jhi muiopjikji iphiopåj miyuiopu uoyio jh khiuåojj io¨å0i0iopjhuig67 uhguip ihioöji. ugvutfkih seaqawe3a rdufyuiog öäpköläpo¨å iouh8yyuhgyfytrdt4e. yughg yg n- n k knkjnnbkj u kjinuiphuiohioåjhioåjhk jomiopjnkjlnb lkopökp pöpöpln jkgyugf yugyugyuui uyuihuik g uhuiopuiphuiö iouioäuioop ioioöou uiooåuåo ioopå ioåuo ui opåuioåpu iouöpåuo åopui oppåuå åuio iuoåop ui u ioåuio åuuiå.
Tuomo T. - Iisvesi, Finland - ()
3/5 Melko napakka kuori ja omaan käteen vähän kohlon oloinen. Tenavat kuitenkin tykänneet omissa puhelimissa. Venynee käytössä, mutta eppäilen saakohan tuohon ollenkaan kortteja paikalleen vaikka sellaiselle on paikat. Pidempikaikaisesta käytöstä ei vielä ole kokemusta joten paha mennä sanomaan kestääkö mitenkä kolhuja. Vähän hintavampi kuin toinen versio, mutta sanoisin muutoin ihan päällisin puolin yhtä hyvä laadultaan. Näin ollen hinta pudottaa vähän pisteitä.
Jani A. - Rauma, Finland - ()
5/5 Teinipoikani puhelimessa oleva suojakotelo. Miellyttävä yllätys oli kotelon aukeamisuunta (lyhyeltä sivulta). Kotelon hinta/laatusuhde on kohdillaan.
Marjut S. - Himanka, Finland - ()
3/5 Tämä K10000 suojakotelo on tehty liian pieneksi. Kotelon yläosan kameran aukko ja salamalle aukko saisi olla 5 mm alempana. Kantta ei voi kunnolla sulkea ja saada magneetti kosketusta pitäväksi. Kotelossa on korteille kaksi paikkaa. Kortit vaikeuttaa vielä lisää sulkemista. Itse ratkaisin tuon ongelman liimaamalla tarrapalat koteloon jolloin ylimenon nahkapanta kiinnittyy riittävän tukevasti.

Lisäksi ongelma tulee siinä että jos puhelin on kauan kotelossa, niin kotelon takaseinässä oleva liimatarra kiinnittyy puhelimeen eikä siis jää koteloon. Tarra on "räkänen" joten kun sen saa kaavittua puhelimesta on kotelo viraton. Siis lievästi susituote. En voi suositella. SP
Seppo P. - Karkkila, Finland - ()
4/5 En ole käyttänyt tuotetta, tilasin sen varuilta jos toinen menee rikki, uskon että tämä malli ei ole niin hyvä käyttää ja kätevä kuin sivuttain aukeava malli, mutta sitten kun otan käyttöön niin voin vasta todeta sen kätevyyden
Ilpo P. - Inari, Finland - ()

Oukitel K10000 vertikalt flipcover

★★★★★
★★★★★
27 Produktomdömen

Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.


136 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 8 h 53 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter