Oukitel K10000 5.5" skyddsglas
Oukitel K10000 5.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Anassi
    Anassi (2016-09-03)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tämä oli loisto valinta ja sijoitus. Eipähän miehen tarvitse pelätä että näyttö särkyy jos puhelin putoaa metässä maahan. Hintalaatu suhde kohdallaan ja todella helppo asentaa paikalleen. Suosittelen tätä kaikille puhelimen ostajille!
Anne L. - Kuusamo, Finland - ()
4/5 Laadukas ja kulutusta kestävä tuote. Aika hankala kiinnittää näyttöön. Kun avasin paketin niin tämä lasisuoja imi ilmasta ja vaatteista itseensä pölyä niin että sen asettaminen näytön suojaksi ei ensimmäisellä tai toisellakaan kertaa onnistunut. Pestyäni kaiken lian ja pölyn tästä suojasta vedellä ja fairylla niin kolmannella kertaa onnistuin kiinnittämään näyttöön niin ettei suojan ja näytön väliin jäänyt likaa tai pölyä.
Henri H. - Parkano, Finland - ()
1/5 vaikea olla tyytyväinen koska suoja oli risa jo tullessaan ja palautin sen aikoja sitten eikä ole kuulunut uutta tilalle, enkä enää tarvikkaan koska puhelinkin risa kesti yhden viikonlopunja takuu ei kata,olkaahan varovaisia varsinkin kalliimpien laitteiden kanssa ,menee rahat hukkaan.
Pauli K. - Vekaranjärvi, Finland - ()
5/5 Tuote on erinomainen. Tuli nopeati Postitse ja on laadukas. Vaikkakin mukana tulleet puhdistus nesteet olivat kuivuneet. Asentaminen kannattaa tehdä huolella ja voi katsoa netistä ohjeen. Asennus onnistuu siten helposti. Hyvä Tyote.
Heikki T. - Espoo, Finland - ()
4/5 Tämän hankin yhdessä puhelimen kanssa. Positiivinen yllätys oli että puhelimen laatikossa oli jo suoja. Nyt on toinen vielä varalla . Tämä jää odottamaan vuoroaan.
Matti M. - Sastamala, Finland - ()
4/5 Ilman tätä ei oukitelia kannata ostaa. Suojaa erinomaisesti, mutta otti heti jostakin osuman ja pieni pala lohkesi. Hieman tuntuu reunoista irtoavan, tai ainakin näkyy kuin ois mikrokuplaa lasin alla reunoissa. 2 viikkoa nyt ollut käytössä ja ihan hyvin suojannut.
KRISTIAN V. - Pori, Finland - ()

Oukitel K10000 5.5" skyddsglas

★★★★★
★★★★★
27 Produktomdömen

Skydda din dyrbara telefon med ett skärmskydd av härdat glas.

Glöm repiga skyddsfilmer och köp ett displayskydd av tåligt glas istället!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen till viss del mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

 

  • Hårdhet: 9H
  • 98% genomskinligt

 

190 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Nästa inkommande leverans om 6 h 8 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter