Elephone P9000 displayskydd av härdat glas
Elephone P9000 displayskydd av härdat glas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Karri K.
    Karri K. (2016-06-10)

4/5 Bra säkerhetsglas. Verkar tåla det mesta. Displayskyddet börjar släppa i kanterna efter att ha använt det i några veckor. Annars ett bra displayskydd till låg kostnad.
Robert R. - Mölnlycke, Sweden - ()
5/5 Helppo asentaa ja oikean kokoinen. Helppo on puhelinta näppäillä tämän läpi. Kirkas, ei vaikuta puhelimen ulkonäköön. Oli hintansa arvoinen.
Maria J. - Hämeenlinna, Finland - ()
1/5 Olen asentanut monta tarranäytönsuojaa elämässäni. Koskaan ei ole tullut yhtä hankalaa näytönsuojaa kuin tämä, vastaan. Mitään järkeviä ohjeita ei ole mukana. Puhdistusliinat olivat kuivuneita pakettiinsa. Niistä irtosi vain älytön määrä pölyä, joka kiinnittyi näyttöön kiinni. Näin ilmakuplia tuli joka paikkaan. Niitä sai jonkin verran teipillä pois, mutta samalla liimapinta meni huonoksi, eikä lasi enää tarttunu kunnolla joistain kulmista.

Kun laitoin silikonikuoren paikoilleen, koko lasi irtosi ylhäältä ja alhaalta niin, että se näyttää karmealta. Ei lainkaan yhteensopiva, vaikka jotkut arvostelut antoi ymmärtää, että olisi yhteensopiva.
Daniel V. - Tampere, Finland - ()
5/5 Hyvin istui puhelimen näyttöön.

Puhelimen mukana tuleva silikoni-kuori meinaa vaan mennä suojalasin ja näytön väliin.

Kestävyydestä ei vielä ainakaan pahaa sanottavaa.
Tomi R. - Pojanluoma, Finland - ()
5/5 Helppo laitettava, kaikki tarpeellinen pakkauksessa mukana puhdistusliinat yms. Taitaa olla kokoa hieman pienennetty, kun aiemmissa arvosteluissa oli mainintaa että kulmat lohkeilisi mikäli käyttää puhelimen mukana tullutta silikoni suojusta pyhelimessa. Nyt ei ainaskaan kulmat tule enää niin lähelle, että koteloon laitto murtaisi niitä.
Erkki H. - Lappeenranta, Finland - ()
5/5 suosittelisit tämä Karkaistu lasisuoja Elephone P9000 -älypuhelimelle Ainakin toistaiseksi toiminut. Täsmälleen oikean mallinen. Asettelu on tarkkaa, mutta kaipa se on kaikissa muissakin vastaavissa tuotteissa. Ei naarmun naarmua käytössä toistaiseksi 2 kk.
Glen K. - Pietarsaari, Finland - ()

Elephone P9000 displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Glöm repiga skyddsfilmer av plast och applicera härdat glas på skärmen istället!
Glasen är helt oslagbara jämfört med plasten och 100% nöjdhet utlovas!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.

Alla nödvändiga tillbehör medföljer.

Passar till: Elephone P9000


117 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 7 h 51 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter