10 delars verktygsset till bilinredningen
Perfekt verktygssats om du behöver ha loss inredningen i din bil.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tuomas L.
  Tuomas L. (2017-05-21)
 • Produktfoto av Kimitz
  Kimitz (2017-04-18)
 • Produktfoto av Kimitz
  Kimitz (2017-04-18)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2016-04-09)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2016-04-09)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2016-04-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ett mycket bra verktygsett som innehåller allt för att fixa inne i bilen som att låssa bilstereon sidorna på dörrarna och mm. Ändligen får man låssa på saker utan att förstöra eller skada. Jag har haft står nytta av detta. Rekommenderas starkt
- Hudiksvall, Sweden - ()
5/5 Tällä on purettu sisustoja useasta autosta, Viimeisin oli oviverhoilun irroitus museo Fiatista. Hienosti lähti ovipahvi irti, ja nastat pysyi ehjänä. Ei tossa Fiiussa muita verhoiluja olekkaan johon tätä sarjaa voi käyttää.
- Riihimäki, Finland - ()
3/5 Isompi testailu jää kesälomalle kun on enempi aikaa, mutta tuntuivat ihan päteviltä. Hieman heppoisen olosia ehkä, varsinkin pakkaus, mutta ainakin toistaiseksi kestäneet.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Tässä on taas hintaansa nähden ihan hyvä setti muovivääntimiä ja muitakin. Vähän köykäsen tuntusia mutta ei tähän hintaan kovin kummosia voi odotaakaan, mut asiansa ihan hyvin ajaa ja jos menee joku lätkä rikki niin ei harmita kun ei paljoo maksanutkaan. Jonkunlainen säilytysrasia näille pitää hankkia, paketti on aika huono eikä niitä siinä voi säilyttää. Pakin pohjalle häviää helposti et jonkun purkin nää tarvii.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Passatin oviverhoilujen irrotuksessa oiva työkalusetti. Nyt kaiutin toimii taas. Vähän saiai tukevampi rakenteiset olla, mutta kyllä näillä homman saa hoidettua kunhan ei käytä liikaa voimaa. Hyvä ostos hintaan nähden.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Tuoteen pakkaus heiveröinen ja työkalut meinaa tulla uloks jo myyntipakkauksesta, liekkö avattu jossain. Työkaujen määrä hintaan nähden oikein hyvä, testaaminen jää vielä odottamaan lämpimämpiä kelejä. Silloin nähdään oliko hyvälaatuisista materiaaleista valmistettu vai särkyykö ensimmäisessä koitoksessa.
- Ylämylly, Finland - ()

10 delars verktygsset till bilinredningen

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Att få loss delar i instrumentpanelen inuti bilen kan ibland vara problematiskt, speciellt om du ämnar få dit dem hela igen också.

Denna serie av verktyg är till större delen utformade som små kofötter, men är gjorda av plast för att inte skada inredningen. Utöver detta så medföljer en del andra verktyg som hjälper dig att hålla bilen i skick.


Specifikationer:

 • Material: Plast och metall

Medföljer:

 • 10 x Specialverktyg

Garanti:

1 månader