Sidofack till mittkonsolen i bilen
Sidofack till mittkonsolen i bilen

4/5 Omaan autoon tilasin näitä kaksi, sopii hyvin mustaan sisustukseen mustat taskut, materiaali on joustavaa, joten saa mihin autoon tahansa. Pääasiassa minulla toimii roskakorina, pikkuroskaa, kuitteja ja sellaisia, mutta ihan hyvin voisi pitää CD-levyjä ja avaimiakin, Parasta on kuitenkin tuotteessa, ettei se ole kiinni millään, joten kun tulee roskia, voin ottaa taskun ja tyhjentää sen roskakoriin.
Matti V. - Paltamo, Finland - ()
4/5 Ohutta muovia oleva "kaukalo". Pitää pienet esineet pois penkkien välistä ja ahtaista paikoista. Omassa autossa pienet välit penkin ja keskikonsolin välissä, niin menee melko suppuun. Varsinainen kiinnitys puuttuu jos on isompi väli ja pitää käyttää esim. kaksipuolista teippiä tms.
Matti M. - Sastamala, Finland - ()
5/5 Käyttökelpoinen tuote varsinkin pidemmillä ajoreissuilla. Siihen saa kaiken pienen irtotavaran, esim. mehut, kynät, lehtiöt jne., joita voi tarvita matkan aikana. Suosittelen tätä tuotetta.
Maija R. - Vampula, Finland - ()
4/5 Ihan mukava lisä tavaroille, jos ei ole paljon tilaa pienille tavaroille. Ainoa huono puoli, että vähän huonosti pysyy penkin välissä, joten asentoa täytyy välillä korjata. Hyvä puoli on, että tämä ei mene minkään tielle, kun on sopivassa paikkaa.
Matti U. - Kolari, Finland - ()
4/5 Tämä tuote ei oikein istunut Skoda Yetin konsoliin. Luulin myös, että mukana olisi ollut tarrat näiden kiinnittämiseen, mutta nehän pystyy hankkimaan erikseen. Muuten hyvä tuote, jos konsoli titeyn mallinen ja siinä tarpeeksi tilaa näille.
Matti M. - Espoo, Finland - ()
2/5 Ei oikein tado pysyä paikallaan vaan tipahtaa penkin ja keskikonsolin väliin, tosin saattaa johtua auton muotoilustakin... Ei kuitenkaan niin hyvin toimiva, kuin oletin...
Petri L. - Ylitornio, Finland - ()

Sidofack till mittkonsolen i bilen

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Mycket smart och snyggt konstruerat sidofack som appliceras med dubbelhäftande tejp, eller bara kilas fast mot mittkonsolen i bilen. Ofta samlas mycket prylar i bilen, och speciellt om man ska på en längre resa så är det mycket prylar som ska ha plats. Facket kan svängas den väg som man tycker passar bäst för bilmodellen.
Finns i flera olika färger.


Specifikationer:

  • Material: ABS-plast
  • Storlek: 31 x 12cm

Medföljer:

  • 1 x Sidofack

Garanti:

1 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter