Philips HDMI 2.0-kabel 5m
5 meter lång HDMI-kabel från Philips av mycket god kvalitet. HDMI 2.0 är tillräckligt för 4K-TV och 3D med upp till 60fps.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka-Pekka J.
  Jukka-Pekka J. (2017-04-26)
 • Produktfoto av Jukka-Pekka J.
  Jukka-Pekka J. (2017-04-26)
 • Produktfoto av Teemu K.
  Teemu K. (2016-05-13)

5/5 Laadukkaan tuntuinen ja kohtuuhintainen kaapeli. Kaapelin läpimitta on 6.1 mm ja se on ihan riittävän taipuisa. Tähän mennessä olen käyttänyt sitä Xbox Onen ja kauempana olevan monitorin välillä silloin, kun TV on samaan aikaan muussa käytössä. Kokeilin myös, että ääni kulkee. Jatkossa aion käyttää kaapelia myös läppärin ja telkkarin välillä. Tätä en päässyt vielä kokeilemaan, koska samalla kertaa tilaamani Mini DisplayPort -HDMI -adapteri ei tullut vielä. Mainittuihin tarkoituksiin riittäisi HDMI 1.4-kaapelikin, mutta ajattelin, että muutamalla lisäeurolla sain mahdollisiin tulevaisuuden tarpeisiinkin soveltuvan kaapelin.
- Perniö, Finland - ()
5/5 Käytössä Applen kannettavan ja Samsungin television välillä. Kuva tv:ssä erinomainen; taattua Philips laatua. Edullinen ja hyvin toimitettu.

Suosittelen ehdottomasti!
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Hiukan halvempi hdmi 2.0 johto kuin mitä muualta saa. Käytössä tällä hetkellä xboxilta videotykille, kuvanlaatu erinomainen - ei pätki eikä aiheuta kuvaan häiriöitä.
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Laadukas kaapeli edulliseen hintaan. Vastaavaa on tällä rahalla turha etsiä elektroniikka liikkeistä. Taipuisa johto ja kevyt rakenteinen pysyy kiinni esim. tv liitännässä jämäkästi, eikä "väännätä" liitäntää.
- Heinola kk, Finland - ()

Philips HDMI 2.0-kabel 5m

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

5 meter lång HDMI-kabel från Philips av mycket god kvalitet.  HDMI 2.0 är tillräckligt för 4K-TV och 3D med upp till 60fps.


Specifikationer:

 • Dataöverföringshastighet: Upp till 18Gbps
 • 4K & stöd för 3D, 60Hz
 • HDMI 2.0
 • Längd: 5m

Garanti:

1 år