WiFi Signalförstärkare
Känner du då och då att ditt trådlösa nätverk inte sträcker sig lika långt som du vill, och därför inte fungerar lika bra som det borde när du surfar på internet i vissa delar av hemmet eller på din arbetsplats?

5/5 enpähän onnistunut saamaan sitä toimimaan ... ei mitään ohjetta mukana ... ei muuten onnistunut poikakaan 17v joka kaiket päivät räplää myllyjen kanssa.
Raikamo H. - Inha, Finland - ()
4/5 Koska telttailen paljon kesäisin eräässä saaressa ja siellä on ongelmana netti signaalin heikko kuuluvuus, niin kokeilin, josko tästä olisi apua. Valitettavasti ei ollut minun tapauksessani, koska tämä ei vahvista itse signaalia - se vain levittää sitä laajemmalle. Myöskin ensimmäinen tilaus hävisi jonnekkin - sitä ei koskaan saapunut perille ja sain sitten Suomi varastosta toisen (maksoin välisumman) - mutta minun ongelmaani tämä ei ollut vastaus. Valitettavasti.
Marja-leena T. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Vaikea saada toimimaan kun englannin kieliset ohjeet ja ohjelma millä yhdistää modeemiin.nappula painui sisään muutaman painalluksen jälkeen.ei ole käytössä enään kun en huomannut mitään signaalin voimakkuudessa eroa entiseen nähden.en tykännyt ja turha ostos
Katja T. - Oitti, Finland - ()
4/5 Pojalle tilasin osakkeeseen koska siellä wlan-lähetin oli sähkökaapissa pellin takana joka vaimensi signaalia. Nyt pelittää netti joka huonessa ja ilmeisesti käyttöönotto oli sujunut sujuvasti. Hiukka kallis vaan on mutta hintansa väärtti.
Juha-Pekka V. - Kemijärvi, Finland - ()
5/5 tosi hyvä laite nyty on koko talossa hyvä singnaali ja ulos myös vahvistaa.vähän ranttu löytää oikea paikka että joka huoneeseen riittäsi.mutta kun se löytyi niin jo pelaa.
Tero R. - Kajaani, Finland - ()
1/5 Kyseinen tuote ei toimi windovs 8,1 kanssa tästä "ominaisuudesta" myyjätaho ei kerro halaistua sanaa tunsin itseni petetyksi kyseisen kaupan kohdalla.
Immonen T. - Akaa, Finland - ()

WiFi Signalförstärkare

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Allmänt:

Känner du då och då att ditt trådlösa nätverk inte sträcker sig lika långt som du vill, och därför inte fungerar lika bra som det borde när du surfar på internet i vissa delar av hemmet eller på din arbetsplats? Denna produkt gör det möjligt för dig att kunna förlänga räckvidden av ditt WiFi på ett enkelt sätt. Du kan välja om du vill ansluta enheten med en RJ-45 kabel, eller om du vill att den ska snappa upp den befintliga WiFi-signalen och förstärka den.

Enkel att installera med hjälp av den medföljande bruksanvisningen. Den ansluts direkt till ditt strömuttag och du behöver alltså inga batterier eller liknande.

- Vikt: 100g
- Storlek: 110 x 85 x 58 mm
- Superlätt att installera

 

Kundomdöme:
"Extremt lätt och fungerande, tillräckliga anvisningar medföljde. Nu har jag trådlöst nät upp till 20 m bort på gården! Att nätet blev snabbare var dessutom en positiv överraskning, tre gånger så snabbt som innan!"

 

Specifikationer:

  • WLAN 802.11n (kompatibel med 802.11g, 802.11b)
  • Frekvensområde: 2.4 GHz
  • Vikt: 100g
  • Storlek: 110 x 85 x 58 mm

 

Medföljer:

  • 1x Wi-Fi signalförstärkare
  • 1x Ethernet -kabel
  • 1x Bruksanvisning (Eng.)

Garanti:

6 månader

344 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: 1 st
- Nästa inkommande leverans om 5 h 2 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.

Liknande produkter