Den lysande flasklampan
Skapa fina lampor av dina lustiga flaskor istället för att låta dom stå och damma uppe på bokhyllan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Auvo V.
    Auvo V. (2016-12-02)
  • Produktfoto av Pasi S.
    Pasi S. (2016-07-06)
  • Produktfoto av Pasi S.
    Pasi S. (2016-07-06)

4/5 Tuli hankittua lähinnä tarjouksen takia. Olisi pitänyt samalla ostaa useampia, koska yksittäisenä käyttö jäänyt vähän vaatimattomaksi. Sopii kyllä muuallekin kuin pullon suuhun asetettavaksi. Kohtuullisen hyvä valoteho.
- Pori, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden vähän heppoinen, "korkki"-osaa saisi olla enemmän, valkoinen muovi on nyt aika hallitseva. Valo palaa vain pari tuntia, ennenkuin on ladattava uudelleen. Tekee tosin kauniin tunnelmavalaistuksen nätin lasipullon kanssa!
- Lahti, Finland - ()
2/5 Lyhyen akkukeston takia käytettävyys on aika huono. Pitäisi mielestäni kestää edes yhden illan verran, mutta hyytyy jo reilun parin tunnin jälkeen. Kesken iltaa ei kuitenkaan viitsis ruveta latailemaan lisää.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Yllättävän fiksu idea, jos haluaa saada pienellä budjetilla tunnelmallisen valaistuksen huoneeseen, eikä halua olla niin pimeässä huoneessa. Kannattaa olla tumma pullo, niin saa tummemman valaistuksen. Näitä kannattaa hankkia useampi, niin tunnelmallinen hetki on taattu! Suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ihan mukava valo vaikka kesällä terasille. Sopii myös hyvin ruokapöytään tuomaan tunnelmaa. Lisäplussa siitä että on ladattava. Tuote oli mitä luvattiin ja tuli nopeasti perille.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Tämä palamaan alku illan tyhjään viinipulloon ja viettelet daamin kuin daamin syviin vesiin. Tarkka silmäistä emäntää saattaa häiritä hieman että korkin ja pullon suun välistä paistaa valkoista muovia pieni osa joten käy heti kiinni! ;) Ledi aika tehokaskin.
- Seinäjoki, Finland - ()

Den lysande flasklampan

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Enkel men genial lösning för att på ett smidigt sätt skapa stämningsfull belysning i rummet.

Många sparar på annorlunda och snygga flaskor och hör du till den skaran så kan du nu göra fina lampor av dessa istället för att låta dom stå och damma uppe på bokhyllan.

Inuti korken finns en kraftig lysdiod som lyser upp flaskan och skapar gnistrande mönster runtom. Flaskor av olika färg skapar således olika färg på ljuset som återges. Ju mer annorlunda flaskan är, desto mer speciellt blir oftast skenet också.

En timmes laddning ger 2,5 timmars lystid, och du laddar enkelt upp korken med en MicroUSB -mobilladdare.

Köp flera så har du mysbelysning för hela kvällen ;-)


Medföljer:

  • 1 x Lysande kork