Trådlös backkamera
En högkvalitativ backkamera utrustad med 120 graders bildvinkel, nattfunktion och infraröd transmitter.

4/5 Hieman joutuu vaivaa näkemään kun asentaa, mutta ei mahdoton normi puuhastelijalle ilman ammattitaitoa, toimii hyvin. Ei luvata liikoja vaan laite täyttää lupaukset.
- Turku, Finland - ()
4/5 Langattoman vastaanottimen liittimet eivät sovi myynnissä oleviin näyttöihin. Kamera toiminta ok, kun kytkee sen kaapelin avulla näyttöön.
- Rauma, Finland - ()
1/5 ei toimi ja toimitettiin kamera ohan eri kameran pakkauksessa jossa ei käyttöohjetta. kaikki muut tavarat saamatta. kuuluukohan koskaan. e-villeltä ei vastata tämän kameran osalta
- Polvijärvi, Finland - ()
3/5 Muuten ihan hieno idea mutta käyttöohjeet oli langalliselle versiolle. Liittimistä ei mikään sattunut näytön AV sisäänmenoon. Laitteen sai toimimaan ainoastaan kaapelilla.
- Anjala, Finland - ()
1/5 Kyllä pimeessä sumussa märässä oiva laite ,,talven tullen ski ilo o mennyttä,,ei tämäkään soveltunu pakkasille,ei voi edelleenkään suositella suomen pakkasiin,lämmintä pitää olla toimiakseen,
- Muhos, Finland - ()
5/5 helppo asentaminen ja mustaan puskuriin asennus melkein huomaaton!hyvä kuva.
- Pusula, Finland - ()

Trådlös backkamera

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

En högkvalitativ backkamera utrustad med 120 graders bildvinkel, nattfunktion och infraröd transmitter. Backkameran kan hjälpa dig att backa i trånga utrymmen och krångliga parkeringshus. Kameran är liten och knappt märkbar men kan bespara dig från dyra servicekostnader. Kombinera med någon av e-villes backskärmar. 


Specifikationer:

  • Nattfunktion: Ja
  • Vädertålighet: ip66
  • Transmittersignal: 100m
  • Bildvinkel: 120 grader
  • Pixelnoggranhet: 350x420
  • Strömkälla: DC 12

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter