Hälsoskärp för nacken
Lider du av nacksmärtor? Ta denna produkt till hjälp.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Eija H.
    Eija H. (2017-02-07)

4/5 Har haft spänningshuvudvärk och ryggont i många år. Har använt huvudvärkstabletter dagligen, men nu slipper jag det. Hälsoskärpet är både varm, snygg och hjälper att må bra.
- Spånga, Sweden - ()
4/5 En itse oikein viellä ole keksinyt toimintaa/käyttänyt laajemmin.. koko pienemmästä päästä.. joskin minulla paksu niska :D

Mutta tähän hintaan kannattaa kokeilla
- Porvoo, Finland - ()
1/5 Testiiin ostin ja kerran kokeilin, eipä ollut minulle sopiva. Ihoa alkoi polttamaan ja punoitus oli hurja. Kai tehoaa ei herkkäihoiselle. Vaan pakko sanoa, että enpä olisi arvannut tulosta, jonka lyhyen aikaa kaulassa ollut kokeilu sai aikaan. En suosittele.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Niska tueksi ja lämmikkeeksi ostettu. Ajatuksena oli myös lievittää migreeniä, mutta se osa on jäänyt hiukan heikoille kantamille. Hintansa värtti, jos niskan alueelta on särkenyt.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Hankin tämän ihan mielenkiinnosta, kun niskat on usein kipeät.

Olen kokeillut muutaman kerran ja vähän vaikea sanoa hyödyistä, mutta ihan miellyttävä käyttää ja ainakin lämmittää niskaa mukavasti. Jonkun verran kutinaa aiheuttaa, joten puoltatuntia pidenmpään en ole käyttänyt.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Odotukset oli kovat, mutten huomannut suurta hyötyä, ei ole kunnon ohjeita, mukana tulevat englanninkieliset ohjeet omituiset (autokäännös tehty tms). Ilmeisesti pitää kostuttaa hieman, niin silloin vaikuttaa lämmittävältä, mutta hieman kysymyksen alla tuo menetelmä. Voi sitäkin kokeilla.
- Paimio, Finland - ()

Hälsoskärp för nacken

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Allmänt:

Lider du av nacksmärtor? Ta denna produkt till hjälp. Fäst hälsoskärpet runt nacken och njut av hälsoeffekterna den ger. Infraröda negativa ioner tränger ner djupt under huden och förbättrar ditt blodomlopp, aktiverar hormonfunktioner, reglerna nerver och aktiverar knutar.

 

Specifikationer:

  • Material: 600D tyg
  • Storlek: Längd 51.5cm, bredd 9.5 cm
  • Den värmande delen: längd 11 cm, bredd 8.5 cm