Parkeringshjälp, LED-varning
Systemet startar automatiskt när bilen sätts i backninsläge.

5/5 toimiva systeemi peruutus hälyttimenä suosittelen toiminut odotetusti halpa hinta, helppo asentaa puskuriin reijät mukana tulleella poralla painaa anturat sopivaan reikään virta johto kiinni peruutus valoille . ja näytölle johdon veto kiinni näytölle se oli siina toiminut moitteettomasti
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Ollut nyt pari kk käytössä ja ihan toiminut kuten pitääkin. Asennus oli helppo, pakkivalon johdolta otin herätteen itse antureille. Hintansa arvoinen tuote. Mutta miinuksena pitää antaa puuttuva led näyttö vaikka sellainen piti mukana tulla.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Asennus onnistui hyvin mukana tulevalla poranterällä. Tunnistaa kiitettävästi esteet:) Hinta/laatu-suhde on täysin kohdallaan, pärjää arvostelussa täysin kalliimmille vaihtoehdoille..
- Järvenpää, Finland - ()
2/5 Minulla ei toimi kunnolla.piippailee miten sattuu ,antureissa ei vikaa vaan keskusyksikössä jotakin vikaa,osaan kyllä asentaa tälläiset.hienoa on se että ville maksoi takaisin hinnan jonka maksoin tuotteesta ;)
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Hinta-laatu -suhde mainio. Asennus helppo riippuen tietysti hieman auton takapuskurista suhteessa takaboxiin. Riittävän pitkät johdot ja keskusyksikkö pieni eli sopii varmaan kaikkiin autoihin. Näyttö hyvä; kirkas ja äänekäs. Hyvä ostos.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Laitoin matkailu autoon tämän tutkan ja ammattilais autoilijoille tehdyn taka kameran yö kuvauksella ja isolla näytöllä. Molemmat on antanut sen mitä toivoin.

Tutka näyttää kuinka lähellä este on ja paikan auton takana. Hyvä ostos.
- Sisättö, Finland - ()

Parkeringshjälp, LED-varning

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Mycket smart parkeringshjälpare för trånga utrymmen eller dig som inte tycker om att parkera. Systemet startar automatiskt när bilen sätts i backninsläge. Genom sensorn visar den dig hur nära hinder du befinner dig och indikerar säker zon, försiktighetszon och farozon. Denna kommer enkelt att lösa dina parkeringsproblem.

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt. 


Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter