Parkeringshjälp, LED-varning
Systemet startar automatiskt när bilen sätts i backninsläge.

5/5 Asennus onnistui hyvin mukana tulevalla poranterällä. Tunnistaa kiitettävästi esteet:) Hinta/laatu-suhde on täysin kohdallaan, pärjää arvostelussa täysin kalliimmille vaihtoehdoille..
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Hinta-laatu -suhde mainio. Asennus helppo riippuen tietysti hieman auton takapuskurista suhteessa takaboxiin. Riittävän pitkät johdot ja keskusyksikkö pieni eli sopii varmaan kaikkiin autoihin. Näyttö hyvä; kirkas ja äänekäs. Hyvä ostos.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Minulla ei toimi kunnolla.piippailee miten sattuu ,antureissa ei vikaa vaan keskusyksikössä jotakin vikaa,osaan kyllä asentaa tälläiset.hienoa on se että ville maksoi takaisin hinnan jonka maksoin tuotteesta ;)
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Laitoin matkailu autoon tämän tutkan ja ammattilais autoilijoille tehdyn taka kameran yö kuvauksella ja isolla näytöllä. Molemmat on antanut sen mitä toivoin.

Tutka näyttää kuinka lähellä este on ja paikan auton takana. Hyvä ostos.
- Sisättö, Finland - ()
4/5 Zau. Asensin peruutustutkan paketti-autoon. Helpo asentaa, ei paljoo tarvinnu ihmetellä. Virran otin suoraan peruutuslampun kannasta ja hyvin toimii vaikka vähän jännitti et mitenköhän nämä uudet autot suhtautuu tollaseen virranotoon, mutta tämä laite ei sit varmaan paljoo virtaa tarvitse. Hintaansa nähden oikein hyvä laite. välillä piipailee kauempaa ja välillä lähempää et ei niin kauheen luotettava mutta ennen törmäystä kuitenkin piippaa ja sehän on tärkeintä. siis voin suositella. Hyvä laite
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Peruutuskamera, joka säästää monelta kolhulta. Asennus on hieman työläs, koska johdot on piilotettava verhoilun taakse. Tosin asennus tapahtuu vain kerran. Tarjolla olevat videokuvalliset peruutustutkat ovat parempia langattomina, mutta hinta kohoaa moninkertaiseksi. Yleisesti luotettava peruutuskamera perusvarustuksella.
- Valkeakoski, Finland - ()

Parkeringshjälp, LED-varning

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Mycket smart parkeringshjälpare för trånga utrymmen eller dig som inte tycker om att parkera. Systemet startar automatiskt när bilen sätts i backninsläge. Genom sensorn visar den dig hur nära hinder du befinner dig och indikerar säker zon, försiktighetszon och farozon. Denna kommer enkelt att lösa dina parkeringsproblem.

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt. 


Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter