Heoriady DDR2 RAM 800mhz 2GB
Heoriady gör produkter av hög kvalitet men till ett pris som alla gillar.

5/5 Vielä löytyy Oldschool rakenteluosia. Toimiva muisti perus PC:n emolevylle. Hyvin näkyi muisti jo heti BIOSin kautta ja kellotuksetkin kohdillaan. Tällä saa vähän henkeä vielä vanhaan raatoonkin.
Timo J. - Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Mistään ei saa parempaa ja toimivaa pakettia , vanhaan muistipaikkaan kun tämä nimen omanen tuote, jos vain tarvista laajentaa muistia suosittelen tätä
SiirosLaitos - Rahja, Finland - ()
2/5 Vanhaan koneeseen koetin vähän uutta puhtia kun ostin 2 tällaista kampaa mutta eihän kone suostunut tunnistamaan näitä ollenkaan. Ensin koetin vanhojen kampojen kanssa yhdessä mutta ei toiminut, vaihdoin kampojen paikkoja mutta ei vaikuttanut sekään. Kokeilin myös pelkästään näitä uusia mutta siinä vaiheessa oltiin jo melko riskirajoilla koneen kanssa kun näkyi vain n.800mb ramia. Ei hirveästi herätä luottamusta.
Allunder - Rovaniemi, Finland - ()
2/5 Muistit aivan kuraa, eivät toimi edes kahdessa eri koneessa. Halvalla ei saa mitään muuta kuin pahan mielen..................................,,,
Juha-Pekka . - Ruuhijärvi, Finland - ()
5/5 Fujitsu Scaleo koneen muisti oli DDR2 533mhz joten 800mhz kammoilla oli helppo nostaa koneen FSB taajuus biossista maksimiin. Toistaiseksi ei mitään ongelmia.
Cimcorp O. - Ulvila, Finland - ()
5/5 Vanhan koneen (Acer-Aspire-M1100-Motherboard) tekohengitykseen. Asensin kaksi 2GB kampaa kahden alkuperäisen 1GB kamman rinnalle - toimii. Nyt swap-muistin käyttö ei hidasta esim. kuvankäsittelyä. Hidasta tämä muisti nykymittapuun mukaan tietysti on, mutta niin on alkuperäinenkin. Villellä on myös SSD-levyjä, jos konettaan haluaa enemmän päivittää.
Juha M. - Sastamala, Finland - ()

Heoriady DDR2 RAM 800mhz 2GB

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Mycket förmånligt RAM-minne från en av Kinas större tillverkare. Heoriady gör produkter av hög kvalitet men till ett pris som alla gillar.


Specifikationer:

  • Minnestyp: DDR2
  • Klockfrekvens: 800 MHz
  • Kapacitet: 2GB

Medföljer:

  • 1 x RAM -minne

Garanti:

1 år

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter