Zero Drift -transportväska
Zero Drift -transportväska

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Leena P.
    Leena P. (2016-05-05)
  • Produktfoto av Leena P.
    Leena P. (2016-05-05)
  • Produktfoto av Leena P.
    Leena P. (2016-05-05)

5/5 Hyvä tuote kantolaukuksi. HoverBoard kulkee kätevästi matkassa. Toimitusaika oli suhteellisen pitkä (3 viikkoa), mutta kannatti odottaa.................
Panu B. - Jyväskylä, Finland - ()
4/5 hyvä ja halpa kantolaukku laatu on ihan hyvä ja on tullut kyllä hyvin käyttöön esim keskustassa kun akku on loppunut tai rappusten kantamisessa
Milad S. - Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Muuten hyvä laukku mutta turhan tiukka,vaikea saada e-drift mahtumaan laukkuun. Kangas on tukevaa ja hyvä kantaa.Hinta-laatu suhde hyvä.Hyvä ostos!
Leila S. - Ranua, Finland - ()
3/5 Aika hankala saada sitä tasapainolautaa tuohon kantolaukkuun, olkahihna olisi hyvä lisä tuohon ja vähän lisätilaa esimerkiksi puhelimelle tai laturille. muuten aika hyvä tuote.
Maria K. - Hattula, Finland - ()
2/5 17 eskon kantoväline on laadultaan heikko. Jos ostaisin näkemällä itse, maksaisin max vitosen. Ei herätä luottamusta. Verkkopussi kyljessä on tarkoitettu mihin? Hukkaamaan tavaroita? Tätä ei edes voi myydä eteenpäin.. Ja taas ylläpidolle; miten antaa tarpeeksi paskat pisteet tuotteelle jos ainoa optio on kaksi eikä yksi tähteä.
Jouni L. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Zero Drift kantolaukku, sininen.

Kantolaukku oli hyvin tehty ja se näytti laadukkaalta. Kuitenkin sen koko oli liian pieni ja käyttö siksi jäänyt yhteen kertaan. Olkaimet liian ohuet ja painavat hartioita.
Leena P. - Oulu, Finland - ()

Zero Drift -transportväska

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Transportväska för Zero Drift XD, vår coola wheelboard. Gjord av robust och vattenbeständigt material och håller din bräda fri från både smuts och damm, och underlättar när du måste bära brädan, eller hålla den fräsch vid förvaringen.


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1 x Väska

181 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: st
- Nästa inkommande leverans om 19 h 25 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter