Huawei Honor 7 flipcover med fönster
Praktiskt fodral till din Huawei Honor 7, tillverkat av polykarbonat. Finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Emma L.
    Emma L. (2016-01-28)
  • Produktfoto av Emma L.
    Emma L. (2016-01-28)

4/5 Oikein fiksun oloinen kuori. Istui hienosti puhelimeen ja ikkunasta näkee selkeästi tekstit. Erikoinen huomio oli se, että puhelun tullessa vastausnäppäimet ovat näytössä kuoren ikkunan alapuolella piilossa. Mutta läpän päältä painamalla puheluun onnistui vastata tai hylätä.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Kaikin puolin ok. Ainoa miinus tulee siitä että älykansi ei toimi oikein, piti ottaa pois käytöstä kun laittaa turhan helposti näytön "älykansi kiinni" asentoon. Muuten ok
- Oulu, Finland - ()
4/5 Sopii napakasti Honor 7:n kanssa. Todella mukavaa on kun isosta ikkunasta näkee nyt suurina numeroina kellon kantta lipsauttamalla ja tulevan puhelun soittajan nimi. Tämä oli plussaa.
- Pornainen, Finland - ()
5/5 Hyvin sopiva ja napakasti kiinni pysyvä kotelo. Lähes samannäköinen kun huawein oma kotelo, mutta parempi, huawein kotelossa ei ole ikkunaa eikä se pysy kunnolla kiinni. Hintansa arvoinen
- Kotka, Finland - ()
4/5 Yllättävän laadukkaan tuntoinen ja sopivan paksuinen. Pelastanut puhelimen monesti. Kansi alkanut hieman purkaantumaan reunoista mutta kestänyt kuitenkin paremmin käyttöä kuin tavaratalojen kuoret.
- Suomussalmi, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote. toiminut hyvin mulla ja myös kannessa oleva ''näyttö'' toiminut hyvin ja puhelin ottaa kosketuksen helposti. Itsellä pidän sitä varasuojakuorena kun en aina tykkää itse pitää tämän tyylistä kuorta.
- Helsinki, Finland - ()

Huawei Honor 7 flipcover med fönster

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Praktiskt fodral till din Huawei Honor 7, tillverkat av polykarbonat. Finns i flera färger.