OnePlus 2 displayskydd av härdat glas
OnePlus 2 displayskydd av härdat glas

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pasi K.
  Pasi K. (2017-01-12)
 • Produktfoto av Pasi K.
  Pasi K. (2017-01-12)
 • Produktfoto av Emma S.
  Emma S. (2016-10-21)
 • Produktfoto av Emma S.
  Emma S. (2016-10-21)
 • Produktfoto av Joona L.
  Joona L. (2016-07-07)
 • Produktfoto av Samu K.
  Samu K. (2015-10-29)

5/5 Tyttären oneplus 2 luuriin ostettiin tosin vähän liian myöhään kun ehti näytön lasi särkyä ennen tämän ostoa. Tarttui kumminkin ja parantaa huomattavasti käytettävyyttä sekä ehkäisee lasinsirujen irtoamista. Vähän on kumminkin kulmasta rispaantunut johtunee siitä kun näytän lasi rikki. Missään muualla en ole näin edullista hintaa nähnyt.
Pasi K. - Kajaani, Finland - ()
4/5 Toiminut moitteettomasti, puhelimen lasi on vielä ehjä muutaman pudotuksen jälkeen. Teipillä asemointi, huolellinen lasin puhdistus - toimii. Nyt ilmestynyt nurkkaan ilmakupla, säröjä. Aika vissiin vaihtaa suoja.
Heikki R. - Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Tuote vaikuttaa jopa luotettavammalta kuin alan liikkeestä ostetut. Helppo asentaa paikalleen ja pysyy paikallaan. Hyvä hinta-laatu, suosittelen!
Emma S. - Saarensalmi, Finland - ()
5/5 Oikean kokoinen ja aukot oikeissa kohdissa. Pientä tuhrua "liimapinnan" puolella, mutta ei häiritse käyttöä. Lasi tuntuu riittävän jämäkältä suojaamaan näyttöä, joten suosittelen varsinkin hintaan nähden.
Anssi H. - Virrat, Finland - ()
5/5 Varsin pätevä näytönsuoja, joka vaikuttaa kestävän hyvin osumia. Asentaminen helppoa, ja suoja on juuri oikean kokoinen. Hinta on ihan sopiva, vaikka näitä saa toisaalta halvemmallakin.
Akseli K. - Kuusamo, Finland - ()
5/5 Suojaa näyttöä ja on halpa. Ei ole vielä luiskahtanut kännykkä kädestä asfalttiin, mutta tämä järmyn oloinen panssari kyllä vakuuttaa että ei tartte huolehtia jos niin sattuu käymään. Viime kännykkä kun meni rikki juuri niin että näyttö halkes niin piti ostaa tämä suojaks nyt. Yks outo ongelma tuntuu olevan, ehkä, luulisin: Nyt kun näytönsuoja on paikoillaan ja lataan kännykkää ulkona varavirta lähteellä ja pelaan Pokemon GO:ta niin kosketus temppuilee vähän. Ei ollut ennen tätä ongelmaa samalla kun oli laturissa. Nyt vain ja ainoastaan sillon. Outoa, mutta ei onneksi paljoa haittaa. Suosittelen tuotetta. Hyvä sijoitus kännykän kestävyyden kannalta.
Niki I. - Oulu, Finland - ()

OnePlus 2 displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Glöm de repiga skyddsfilmerna, dessa härdade glas ger ett betydligt bättre skydd till skärmen.

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt, och tillsammans med vilket annat fodral som helst!

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

Material: Glas
Härdat till (skala): 9H
Passar till: Oneplus 2

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter