Vaknande mugg
När du häller upp ditt kaffe, te eller annan varm dryck i koppen, kommer den att känna av värmen från drycken och ögonen öppnas upp och önskar dig god morgon.

Våra kunders produktvideor

4/5 Vaikka läpällähän tällaisen tilasin, niin kyllä se positiivisesti yllätti että kuppi oikeasti toimii niin kuin se kuvissa esittää. Töissä sai useita hilpeitä nauruja aikaan aamukahvin aikaan. Jos on aamu-uninen niin tämä on sinun kahvikuppisi :)
Cristian T. - Nummela, Finland - ()
5/5 Poitsut on ihan täpinöissään tästä kupista. Kuppiin kun kaataa teetä tai kuumaa kaakaota niin kaveri herää. Jokaisen lapsiperheen unelma kuppi.
Kimmo R. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen äitienpäivä lahjaksi. Kuuleman mukaan, on hyvin toiminut ja vastasi odotuksia. Hauska aamua keventävä lisä toisen lahjan kanssa.
Anassi - Vantaa, Finland - ()
5/5 Nämä mukit tilasin,kun 2.3.2016 olemme olleet yhdessä 7.vuotta,sen kunniaksi. ovat erikoiset mukit ja käyttöä löytyy!En ole saanut vielä tuotetta,niin vaikea sanoa enempää!
Mamma56 - Ukkola, Finland - ()
4/5 Söpö muki lahjaksi tai itselle. Tuote täytyy muistaa pestä käsin ja sopii esim. työpaikalle viihdyttämään joko itseäni tai muita. Kestävä perusmuki hauskalla ominaisuudella.
Possu - Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Toimii miten luvattu =)
Aleksi T. - Espoo, Finland - ()

Vaknande mugg

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

Allmänt:

Tycker du också att det är svårt att komma upp på morgonen? Du är inte ensam, denna mugg håller med! När du häller upp ditt kaffe, te eller annan varm dryck i koppen, kommer den att känna av värmen från drycken och ögonen öppnas upp och önskar dig god morgon. Öppnar sig dina ögon lika fort som dessa? Perfekt present till den morgontrötta!

 

Specifikationer:

  • Material: Porslin
  • Storlek: Diameter 8CM, Höjd 9CM

 


Garanti:

6 månader

54 SEK Inkl. moms 25%
Norm. 90
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 17 h 15 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.

Liknande produkter