GoPro axelfäste
Med hjälp av denna sele och fäste, kan du fästa kameran på axeln.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Atte S.
  Atte S. (2015-12-03)
 • Produktfoto av Tomi H.
  Tomi H. (2015-06-04)
 • Produktfoto av Tomi H.
  Tomi H. (2015-06-04)
 • Produktfoto av Tomi H.
  Tomi H. (2015-06-04)

5/5 Tosi kätevä tuote. Kestänyt kulutusta jo vuoden, eikä ole kulunut ollenkaan. Hintalaatusuhde kohillaan. Syosittelen tätä lämpimästi jos käytät action-kameraa.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloiset valjaat kameran sijoittamiseen olkapäälle, muuten todella laadukkaan ja kestävän oloinen kamerakiinnitin mutta kiinnitysruuvi puuttui, onneksi muissa tilaamissani yi härpäkkeissä kyseisiä ruuveja on. Helppo pukea päälle ja hyvät säätövarat isommallekin miehelle.
- Turku, Finland - ()
2/5 Valjaat eivät ole ollenkaan kuvan mukaiset, kameraa ei saa olkapäälle vaan se tulee rinnan kohdalle. Olen erittäin pettynyt. Metsästys käyttöön soveltuu huonosti toisen käden tullessa kameran eteen ammunta tilanteessa.
- Jämsänkoski, Finland - ()
5/5 Eilen noudettu ja testattu fillaroidessa.Helppo pukea/säätää.On riittävän tukeva ja tämän mallin saa myös vähän paksummankin takin päälle.Itse tykkään ja voin suositella!Hinta/laatu tässä on hyvä ja on vielä hyvännäköinen.Löyty vielä sopivan värinenkin kameraan!
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuote sopii hyvin ainakin normaalivartaloiselle. Itse painan 85 kiloa ja olen 185 cm pitkä. Ainoa miinus on, että kamera on yhtä vinossa kuin olkapääsikin.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Helppo kiinnittää paikalleen. Kamera istuu tukevasti paikallaan. Tosin kovaa menoa en ole vielä kokeillut. Tilauksessani tein virheen ja tilasin vihreen. Mutta eipä väri toimintaa haittaa. Suosittelen, koska hinta-/laatusuhde on hyvä.
- Tampere, Finland - ()

GoPro axelfäste

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Med hjälp av denna sele och fäste, kan du fästa kameran på axeln. Selen har ett brett utbud av inställningar, och du kan också välja din favoritfärg bland 5 olika alternativ. De mångsidiga funktionerna gör att du kan justera selen så att den även passsar när du har en tjockare jacka på dig. Lämplig för GoPro Hero, Hero2, Hero3 och Hero3 + modeller och SJ4000-serien.

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

 • 1 x Axelfäste för GoPro

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter