Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W
Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markku S.
  Markku S. (2017-01-04)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)

Våra kunders produktvideor

4/5 Skönt med en lampa som är tyst, jag har en kraftigare men den behöver en fläkt. Den här är näst intill lika bra. Upphängningen är enkel. Jag rekomender denna växtlampa.
Johan W. - Se ramvik, Sweden - ()
4/5 Tilasin kaksi valaisinta. Toimitus ok. Pakkaus hyvä ja ehjänä perillä. Tukevan ja jämäkän oloinen runko. Valoteho ja hajotus asiallisen oloinen. Ripustus järjestelmä ohuilla vaijereilla yhdestä pisteestä. Ei oikein toimi koska johto vetää valaisinta vinoon mutta ripustus korvakkeet hyvät joten asia ratkesi tekemällä omat kiinnikkeet. Muuten laadukkaan oloinen tuote mutta toinen ei toiminut. Osa lampuista pimeänä. Lähetetty takuu korjaukseen. Vielä ei osaa sanoa toimivuudesta kasvien suhteen koska valaisin ollut päällä muutaman viikon mutta usko on kova.
Markku S. - Hamina, Finland - ()
4/5 pätevä laite ,kyllä vastasi odotuksia mut myin pois oli liian pieni asunto mitään tuolla kasvattaa. niin ei ollu itsellä tarvetta enää tälle. hinta laatu suhde oli kohdallaan .. kaverilla oli joskus 125w oli maksanu yli 250e
Risto M. - Heinola, Finland - ()
4/5 Valaisin ylitti odotukseni, laadukkaampi kuin mitä odotin. Ehkä hieman "lelumaisen" näköinen mutta pelittää aivan loistavasti. Todellista sähkönkulutusta ei ole tullut vielä mitattua. Suosittelen!
Kalle L. - Lempäälä, Finland - ()
4/5 Ihan vankan tuntuinen lamppu ja varmasti ajaa asiansakin, toivottavasti alkaa mummon kukat kasvamaan talvi/pimeellä-kaudella hyvin, sitten vasta näkee lopullisen arvion, kun on jonkin aikaa käytössä. Mutta yleis arvo sana näin aluksi on että kyseessä laadukas ja kirkaslamppu.
Karjala - Valkeakoski, Finland - ()
5/5 Aivan loistava tuote. Chilit olivat koko kesän auringossa ulkona ja saivat tehtyä vain muutaman nupun. Yöpakkasten lähestyessä, siirsin chilit sisätiloihin tämän kasvilampun alle ja silloin alkoi tapahtua. Chilit räjähtivät kukkimaan ja nyt kuukauden jälkeen palkoa pukkaa aivan joka paikasta. Valaisin on niin super, että ostin toisen samanlaisen. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi kaikille.
Timo K. - Vantaa, Finland - ()

Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

OBS! Denna produkt är en förköpsprodukt. Leverans till kund sker från finska lagret med gratis frakt, och momsen är färdigt påslagen på priset, så inga andra avgifter tillkommer!

Kontakta gärna kundservice för upplysningar om leveransdatum.

Massiv växtlampa med hela 150W effekt, vilket är otroligt mycket med tanke på att den drivs med lysdioder. Passar perfekt för att hålla dina växter nöjda under de mörka vintermånaderna, men lämpar sig givetvis också för att driva upp och skola plantor under våren.

Har du ett växthus kan du också flytta ut lampan när plantorna planteras ut. Detta hjälper till att härda plantorna, men även för att tillgodose med extra ljus under de mörka nätterna under våren.

OBS! Det är en kraftfull lampa, rikta den inte mot ögonen.


Specifikationer:

 • 150W effekt
 • Rätt kombination av röda och blå lysdioder
 • Beslag medföljer
 • Vikt: 4,5kg

Garanti:

6 månader

1359 SEK Inkl. moms 25%
82SEK/månad
Antal  Lägg i varukorgen »

Liknande produkter