Doftdynor till myggarmband 6-pack
Doftdynor till myggarmband 6-pack

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sirpa N.
    Sirpa N. (2016-08-23)

4/5 Olen käyttänyt ranneketta pohjoisen reissuilla. Onhan se hieno, mutta ei se kyllä itikoita karkota. :D

Mutta hyvähän sillä on elvistellä muille. :D

Eikä talous kuitenkaan tähän hankintaan kaadu.
Harri H. - Kortteinen, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt hyttysranneketta marja- ja sienimetsässä.

Hyttysranneke todella toimii, ei olleet inisijät enää kimpussa. Allergian vuoksi en voinut kunnolla tehdä metsäreissuja ennen rannekkeen hankkimista. Rannekkeen pehmeä materiaali joustava kangas on miellyttävän tuntuinen, ei ärsytä ihoa. Rannekkeeseen laitettava sitruksen tuoksuinen tyyny ei myöskään ole ärsyttävä. Oikeakätisenä pidän ranneketta vasemmassa kädessä, jossa myös marja-/ sieniastia. Helppo ja tehokas! Suosittelen! Annan tuotteelle 4 tähteä.
Sirpa N. - Harju, Finland - ()
3/5 nice citron smell and few times I used I was not bitten by mosquitos, so I suppose that it works as it supposed to be. it's took a time before shipping so I try again in next seasons.
SAITO H. - Malmö, Sweden - ()
2/5 Ei toiminut minun kohdallani. Odotan ensi kesää, jos normaalihyttysoloissa nämä jotenkin vaikuttaisi. Tuoksuin koko ajan sitruunalle lapin helteisessä erämaassa. Ei toiminut!
Juuso H. - Kuopio, Finland - ()
1/5 Käytetty majametsässä ja pihatöissä. Asumme maalla metsän ja rannan tuntumassa, hyönteisä on paljon, luulisin että karkoittanut niitä. Lapsilla tarpeellinen, koska leikkivät paljon ulkona.
Riitta O. - Rautalampi, Finland - ()
1/5 Ihan turha ostos. Ei näillä ainakaan sääskiä karkoteta. Ei auttanut ollenkaan. Kokeiltiin sääskiparven keskellä mutta yhtäkään sääskeä se ei karkottanut.
Saara K. - Ylikiiminki, Finland - ()

Doftdynor till myggarmband 6-pack

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Doftdynor till vårt giftfria naturliga myggarmband. Håll myggen på avstånd medans du själv doftar friskt av citrus och lavendel. Levereras i 6-pack, och varje dyna fungerar i ca 10 dagar innan den behöver bytas.

Detta är ett trevligare sätt att fördriva mygg på flykten än att kladda sig full av kemikalier och gifter som dessutom luktar skunk.

Armbandet hittar du här.


Specifikationer:

Medföljer:

  • 6 x Doftdynor

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter