HDMI-AV adapter
Med en HDMI-AV adapter kan du konvertera HDMI-signalen till RCA signal. Anslut HDMI-kabeladaptern till din HDMI-kabel, och andra änden till RCA.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pekka M.
    Pekka M. (2017-05-18)

4/5 Kuuden viikon odottelun jälkeen pääsin yhdistämään xbox onen kuvaputkitelevisioon ja odotuksieni mukaisesti kuvanlaatu on kohtalainen, eikä minkäänlaisia häiriöitä ole ilmennyt. Hinta ja laatu ok.
- Viiala, Finland - ()
4/5 jo alkoi muunnin pelaamaan. hinta /laatu ihan kohdillaan. tällä masiinalla saan dvd soittimesta stereoille ääntä. joudun vaan tilaamaan hdmi jakajan koska dvd soitin on sen verran mopo että lähtöjä on pelkästään yksi hdmi lähtö.
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Helppo asentaa, toimii yhtä hyvin kun selvästi kalliimpi tuote (ainakin tämä kyseinen yksilö). Jälki on tietysti rosoinen, mutta muunnos vaatii veronsa. Hintansa väärtti.

Viiden viikon toimitusaika on pitkä, mutta ei tuotteen vika.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Autossa meinasin käyttää tätä android boksin ja soittimen välissä mutta soittimen resoluutio on liian huono, että saisi kuvan näkymään kunnolla. Mutta käytettävyydeltään hyvä kun piuhat kiinni vaan ja valmis. Myös ääni kulki hienosti hdmin kautta soittimelle. Ei hinnalla pilattu adapteri :)
- Savitaipale, Finland - ()
5/5 Toimii loistavasti Peugeot 5008:n niskatyynyyn integroitujen näyttöjen kanssa. Läppäristä hdmi-piuhalla integroituun RCA-liittimeen. Lapset myös tyytyväisiä.
- Kuikka, Finland - ()
3/5 Palautin, laitteisto vaihtui kolmen viikon postituksen aikana.
- Kotka, Finland - ()

HDMI-AV adapter

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Med en HDMI-AV adapter kan du konvertera HDMI-signalen till RCA signal. Anslut HDMI-kabeladaptern till din HDMI-kabel, och andra änden till RCA. Således kan du enkelt blåsa nytt liv i gamla TV'n, och du kan använda nyare enheter, som bärbara datorer och spelkonsoler till den gamla TV'n eller VHS:en.


Specifikationer:

  • HDMI-ingång, RCA-utgång
  • PAL / NTSC-omkopplare
  • Ström via miniUSB port

      

Medföljer:

  •   1 x HDMI-adapter

253 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: 1 st
- Nästa inkommande leverans om 6 h 36 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter