HDMI-AV adapter
Med en HDMI-AV adapter kan du konvertera HDMI-signalen till RCA signal. Anslut HDMI-kabeladaptern till din HDMI-kabel, och andra änden till RCA.

4/5 Autossa meinasin käyttää tätä android boksin ja soittimen välissä mutta soittimen resoluutio on liian huono, että saisi kuvan näkymään kunnolla. Mutta käytettävyydeltään hyvä kun piuhat kiinni vaan ja valmis. Myös ääni kulki hienosti hdmin kautta soittimelle. Ei hinnalla pilattu adapteri :)
Janne P. - Savitaipale, Finland - ()
5/5 Toimii loistavasti Peugeot 5008:n niskatyynyyn integroitujen näyttöjen kanssa. Läppäristä hdmi-piuhalla integroituun RCA-liittimeen. Lapset myös tyytyväisiä.
Petteri R. - Kuikka, Finland - ()
1/5 Ei toimi. Pitää lähettää palautuksena. Ei inahda mihinkään suuntaan kama adapterin läpi. On hepposen oloinen mötikkä, mutta arvelin silti, että olisi toiminut.
Jukka S. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Palautin, laitteisto vaihtui kolmen viikon postituksen aikana.
Tommi K. - Kotka, Finland - ()
5/5 Olen sen kaytanyt tarkoituksen. Oli ihan helpo kayta ja se toimi tahan asti hyvin. Oli yli puoli halvempi kuin muissa kauppoissa. Jos se kesta kaksi vuotta se oli hyvä kauppa.
Dietmar F. - Kannonkoski, Finland - ()
3/5 Tilasin hdmi-av-adapterin E-Villeltä. Muuten hyvä tuote, mutta EI TOIMI E-Villeltä hankitun Diel SJ4000 aktion kameran kanssa!!!

Toimii ok Canonin videokameroiden kanssa. Uusi adapterikaan ei korjannut vikaa, sain korvaavan laitteen tilalle ja sama juttu. Ilmeisesti Diel SJ4000-kamerassa on sellainen ominaisuus, että se ei toimi hdmi-av-adapterin kanssa, vaikka kameran hdmi-liitäntä lähettääkin kuvan ok tv:lle. t. Sakari
Sakari V. - Helsinki, Finland - ()

HDMI-AV adapter

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Med en HDMI-AV adapter kan du konvertera HDMI-signalen till RCA signal. Anslut HDMI-kabeladaptern till din HDMI-kabel, och andra änden till RCA. Således kan du enkelt blåsa nytt liv i gamla TV'n, och du kan använda nyare enheter, som bärbara datorer och spelkonsoler till den gamla TV'n eller VHS:en.


Specifikationer:

  • HDMI-ingång, RCA-utgång
  • PAL / NTSC-omkopplare
  • Ström via miniUSB port

      

Medföljer:

  •   1 x HDMI-adapter

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter