3 in 1 Linsset till smarttelefonen
Ett set med 3 linser som innehåller Fisheye, Macro och Vidvinkelobjektiv. Dessa funktioner gör att du kan skapa fantastiska bilder som annars inte var möjliga.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jason
  Jason (2017-02-01)
 • Produktfoto av Jason
  Jason (2017-02-01)
 • Produktfoto av RE1MA
  RE1MA (2017-01-21)
 • Produktfoto av RE1MA
  RE1MA (2017-01-21)
 • Produktfoto av RE1MA
  RE1MA (2017-01-21)
 • Produktfoto av Virve H.
  Virve H. (2015-12-10)
 • Produktfoto av Virve H.
  Virve H. (2015-12-10)
 • Produktfoto av Kim H.
  Kim H. (2014-12-11)

Våra kunders produktvideor

5/5 Toimii hyvin puhelimessa ja klipsi riittää pitämään sen kiinnikin hyvin. Olen käyttänyt myös läppärin kamerassa skype puheluissa. Huomattavasti mukavampi kuva, kun ei näy pelkkä naaman keskiosa. Suosittelen!
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Ihan hyviä kuvia saa otettua, varsinkin laajakulmaan olen erittäin tyytyväinen.. Kannattaa kokeilla itse jos puhelimella kuvaaminen kiinnostaa :)
- Tohkala, Finland - ()
3/5 Bra linsset med olika möjligheter för nya roliga foton.

Den fungerar bra och är lätt att använda.

Delarna är gedigna och går enkelt att kombinera.

Priset är överkomligt för setet

Rekommenderas.
- Hisings backa, Sweden - ()
3/5 Macro-linssi saa valokuvat näyttämään todella suttuisilta, eikä tarkenna lähikuvia niin kuin pitäisi. Kaksi muuta linssiä ok. Hinta-laatusuhde ei mikään paras.
- Kuluntalahti, Finland - ()
Mukana tulee siis kolme linssiä, Fish eye 180°, macro ja super wide 0.4x. Fish eye ja macro kiinnittyvät toisiinsa. Macro toimii yksinään, mutta fish eye tarvitsee molemmat.

Macrolla saa todella hyviä mikroskooppisia lähikuvia. Fish eye ottaa hyvin leveää kuvaa jättäen vähän mustaa ympärystä ja pyöristävää kuvaa. Super wide on hieman kuin fish eye, mutta ilman mustia reunoja ja antaa vähemmän pyöristettyä kuvaa. Super wide leventää kuvaa ja on hyvinkin kätevä erilaisissa tilanteissa. Linsseillä saa otettua hienoja snapchatteja ja instagram-kuvia. Linssin saa kiinnitettyä muihinkin laitteisiin, kuin vain puhelimeen. Kokeilin webcameraan ja se toimii ihan samalla tavalla.

Ainut miinus on se, että super wide-linssi ei tykkää aina oikein tarkentaa kunnolla.

Jokaiselle linssille löytyy linssisuojus molempiin päihin ja paketissa tulee pieni kantopussi mukana. Käytän tuotetta jatkuvasti, pidän linssejä aina takkini taskussa.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Toimiva tuote, jolla saa puhelimen kuviin uudenlaisia piirteitä. Ei myöskään hinnalla pilattu! Ainoa miinuspuoli on linssien koko. Itsellä honor 7 jossa linssit tuntuvat vähän liian pieniltä takakameran kokoon nähden. Toimii kuitenkin hyvin.
- Hämeenlinna, Finland - ()

3 in 1 Linsset till smarttelefonen

★★★★★
★★★★★
30 Produktomdömen

Ett set med 3 linser som innehåller Fisheye, Macro och Vidvinkelobjektiv. Dessa funktioner gör att du kan skapa fantastiska bilder som annars inte var möjliga. Universal-Clip gör att linserna är lämpliga för nästan alla smarta telefoner på marknaden. Med den medföljande förvaringspåsen och linsskydden håller du reda på och skyddar linserna från stötar och smuts. 


Medföljer:

 • 1 x Makroobjektiv 
 • 1 x Fisheye-objektiv
 • 1 x Vidvinkelobjektiv
 • 1 x Påse
 • 2 x linsskydd

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter