Fast knästöd
Fast knästöd med två eller fyra interna metallfjädrar för att få extra stöd. Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ömtåliga knän. Tre remmar hjälper dig att fästa knästödet på rätt plats.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mikael N.
    Mikael N. (2015-07-29)
  • Produktfoto av Mikael N.
    Mikael N. (2015-07-29)
  • Produktfoto av Timo T.
    Timo T. (2014-10-29)

Våra kunders produktvideor

4/5 Yksi koko kaikille ei ihan toimi. 13V hoikkapolviselle pojalle sopi paremmin Lidln S-kokoinen vastaava (tämäkin kyllä toimi jotenkuten). Mutta keskikokoisella miehellä tämä tukee ja toimii ja parin pesun jälkeen kuin uusi. Ei mikään ekstratukeva, jouset antaa aika vähän lisätukea sivutuunnassa, mutta auttaa, ja on mukava pitää kauankin päällä. Suoraan tarranauhoilla, ei kääntävää solkea. Saa muutettua kiristystä sopivaksi myös suuntaa vaihtamalla. Pysyy aika hyvin paikoillaan silikoniensa avulla. Parin tunnin treeneissä ei ehdi siirtyä, mutta toimistotyöpäivän aikana piti joskus korjata asentoa.

Tietty alkaa haista hikisenä, mutta näyttää kestävän pesua ja kuivuu nopeasti. Tarranauhat kunnolla kiinni ja pesupussiin, ettei ainakaan tarranauhat tartu muihin vaattaisiin. Tarranauhat on sen verran tuhdit, että voivat tehdä muuten tuhoa vaatteille.
Jouni S. - Espoo, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhde on hyvä. Tuki on sen verran tukeva, että sen kanssa pystyy kisaamaan ainakin sulkapalloa vaikka polvessa olisikin pieni vaurio. Tuki ei rajoita liikaa polven liikkuvuutta.
Ilpo M. - Turku, Finland - ()
1/5 Arvostelu pitäisi kirjoittaa mutta tuotetta en ole saanut. yli 5 viikkoa kulunut lähettämisestä. Olisi kyllä tullut tarpeeseen.

vai lyhyenläntä arvostelu... en ole käyttänyt kun en ole saanut tuotetta. Tuote ei tunnu miltään, ei vastannu odotuksia kun en tiedä mitä odottaa. Hinta oli hyvä mutta laatua en tiedä. Ei kai niitä tuotteita kannata ostaa teiltä jos ne ei perille tule. Mulle tais jäädä viimeiseksi kerraksi.
Markku S. - Vihtavuori, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt n.kerran viikossa salitreeneissä tukea ja hyvin on toiminut.hintaansa nähden hyvä,tosin en muita vastaavia ole kokeillut.kannattaa kokeilla.
Jarno K. - Kiuruvesi, Finland - ()
4/5 Tukevampi polvituki ja toimii käytössä. Ei voi verrata Extra sanalla oikein tukevia polvituki markkinoilla. Materiaali sisäpuolella erittäin laadukasta ja huomioitu ylä- ja alareunassa luistonestoa. Tukee hyvin polvilumpiota., mutta hieman liian kevyt ratkaisu kovaan rasitukseen tai aikaisemman vamman suojelemiseen.

Nuorille urheilijoille, joilla on kasvukipuja polvissa tämä on erinomainen valinta!
Jani V. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Erittäin halpa polvituksi. 3 tarralenkkiä joten saa hyvin pysymään paikalla. Saisi ehkä olla vähän pidempi. Ostin 4:llä raudalla joka on minun tarpeeseen sopivan jäykkä. Kannattaa kokeilla mikäli tarve on.
Mikael N. - Pargas, Finland - ()

Fast knästöd

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Fast knästöd med två eller fyra interna metallfjädrar för att få extra stöd. Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ömtåliga knän. Tre remmar hjälper dig att fästa knästödet på rätt plats. Utmärkt för sporter som vandring, cykling, basket, tennis och badminton.

 


Medföljer:

  • 1 x Fast knästöd

 

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter