Midjeväska för fiske
Multifunktionell midjeväska för fiskare, campare och vandrare. Väskan innehåller flera fickor för vattenflaska, solglasögon och för ex. fiskeutrustning.

5/5 Aino miinus käytettävyydessä tulee siitä että tässä on niin paljon tilaa ja paikkoja jonne voi etsimänsä tavaran "hukata". Eli tilaa löytyy. Itse käytän tätä pyöräillessä. Hyvin on mahtunut kamerat sun muut pienet työkalut mukaan. Vankasti pysyy vyötäisillä. Mahdollisuus ottaa olallekin, hihna löytyi myös. Suosittelen. Kalamiehelle luulisi olevan aivan huippuhankinta.
- Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Meni joululahjaksi ja varmaan metälle käyttöön. Yllättävän iso kokonen laukku, oletin että on pieni ja ei varmaan paljoakaa tule mahtumaan mutta kyllä tuossa vaa tilaa näytti olevan. Kangaski vaikutti ihan kestävältä. Jämäkän olonen laukku.
- Ristijärvi, Finland - ()
5/5 Tuli tänään ja tarpeeseen. Hyvä ja käytännöllinen tuote, jonka tilasin lähinnä venereissuille. Saa mukavasti kesällä tarpeelliset asiat kulkemaan mukana kun viettää aikaa saaristossa.
- Anjalankoski, Finland - ()
4/5 Vyölaukku/reisikotelo, antaa mukavasti lisä tilaa jos taskut vähissä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Mettä reissuilla ollut mukana monesti,ei paina lonkkaa ja pysyy kovemmassakin menossa mukana vaikka ei käytä reisiremmiä.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 TÄMÄ LAUKKU ON SOPIVAN ISO, ETTÄ "KAIKKI" MAHTUU MUKAAN. KESTÄVÄN TUNTUINEN. JA HINTA SOPIVA. SUOSITTELEN. J
- Vehmersalmi, Finland - ()

Midjeväska för fiske

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Multifunktionell midjeväska för fiskare, campare och vandrare. Väskan innehåller flera fickor för vattenflaska, solglasögon och för ex. fiskeutrustning.

 


Specifikationer:

  • Storlek: 29x22x12cm
  • Vikt: 550g

 

Medföljer:

  • 1 x Midjeväska

 

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter