Fotograferingshandtag
Fotograferingshandtag

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Miko S.
  Miko S. (2016-11-01)
 • Produktfoto av Miko S.
  Miko S. (2016-11-01)
 • Produktfoto av Pasi N.
  Pasi N. (2016-02-25)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-12-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-12-14)
 • Produktfoto av Aleksi T.
  Aleksi T. (2015-11-07)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kiva värkki. Käytän puhelimen kanssa eikä tärise juuri yhtään. Painoja saa roikkumaan kuminauhalla ja purkalla, jos haluaa lisävakautta. Ei muovin haperoisuus haittaa menoa yhtään.
Jetro S. - Tampere, Finland - ()
4/5 Kuvauskahva

Diel SJ4000 WiFi HD Action-kamera ja CN-LUX560 hyvä yhdistelmä vähänkään hämärässä ( kotona)kuvatessa. Riittävän tukeva vaikka onkin kevyt niin paremmin tuolla kahvalla saa pysymään kameran paikoillaan ja valon kohdistettua juuri sinne minne kamera näyttää. Tykkään todella paljon .
Jari P. - Kotka, Finland - ()
3/5 Aavistuksen muovisen oloinen kahva. Ei kuitenkaan hinnalla pilattu joten täysin perusteltu hankinta satunnaisiin kuvauksiin. Kameran kiinnitys jäi kahvan omilla kiinnikkeillä hieman löysäksi. Ratkaisin ongelman lisäämällä yhden metalliseen prikan kiinnikkeen ja kahvan väliin jolloin tuosta tuli riittävän tukeva kameran paikoillaan pitämikseen.
Antti-pekka T. - Järvenpää, Finland - ()
3/5 Kuvauskahva vaikutti kaikenpuolin näppärältä ja siistiltä, kunnes huomasin kierteen olevan viallinen joten päädyin palauttamaan tuotteen. Mutta onneksi asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä :)
Miko S. - Monninkylä, Finland - ()
3/5 Pieni ja ihan näppärän näköinen kapistus. Itselleni sen käytettävyys oli kyllä pienoinen pettymys. Vaatii kyllä vakaata kättä, jos haluaa saada tasaista liikkuvaa kuvaa. Samaan kuvaustulokseen pääsee oikeastaan ihan käsivaralla ilman tuota kuvauskahvaa.

Itselläni oli ilmeisesti lähetyksen aikana katkennut kuvauskahvan toinen muovinen jalka. Lähettivät minulle sitten uuden ehjän ja sain pitää vanhan. Tämä toinen lähetys oli laadukkaammin paketoitu. Tuote oli nyt pahvipaketissa, joka oli pussissa. Ensimmäinen hajonnut oli irrallisena lähetyspussissa. Kiitos E-Villelle sujuvasta toiminnasta rikkoutuneen tuotteen suhteen!
Markus K. - Kaipola, Finland - ()
3/5 Tuote ihan hyvä muutamaa asiaa lukuunottamatta. Miinuksena kahva oli kiero ja hieman liian kevyehkö vakauttamaan kuvausta.Plussana hyvä kädensija ja helppokäyttöisyys.
Jarno L. - Kerimäki, Finland - ()

Fotograferingshandtag

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Handtaget eliminerar alla små ryckiga skakningar och gör filmen eller fotograferandet mer mjukt med bättre kvalitet i slutändan. Handtaget har också plats för montering av blixt. Bra positioneringsmöjligheter. Denna produkt är kompatibel med nästan alla kameror, och är ett utmärkt tillbehör till GoPro och SJCAM - actionkameror.


Specifikationer:

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

1 x Handtag

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter