Solbrillor till hunden
Solbrillor till hunden

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juha M.
    Juha M. (2015-12-23)

5/5 Laadukkaan oloiset, vaikka hihna olikin hivenen hämärä. Tukevaa tekoa, mutta käytöstä en osaa sanoa vielä mitään, koska menevät lahjaksi sukulaisen koiralle. Vaikuttavat olevan "enemmän kuin hintansa väärtti".
- Nummela, Finland - ()
4/5 Hyvinhän nuo pääsääntöisesti toimivat, hieman kumminkin oli ongelmia laittamisessa. Pysyi päässä mutta ei varmaankaan kovin kovaa menoa kestä esim. jos lenkille laittaisi. Hintaansa nähden oiva tuote ja yllättävän kestävät että eivät ole rikki menneet.
- Muurame, Finland - ()
3/5 Tuotteessa sinänsä ei ole mitään vikaa, mutta saattaa olla liian isot pienelle otukselle. Mittoja: 13,5cm linssien ulkoreunasta toiseen. Linssien nenä/kirsu/kuono-väli on 26mm. Linssin korkeus 32mm. Kts. kuva.
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Tuote on muuten oikeen hyvä, mutta pienelle koiralle lasien kiristysvara jää liian lyhyeksi, jolloin joutuu kuminauhaa lyhentämään jonkun verran saadakseen lasit koiran päässä pysymään. Luonnolisesti meillä ei olla vielä totuttu laseihin, joten päässä pysymistä esimerkiksi moottoripyörän selässä ei vielä ole päästy testaamaan, mutta todennäköisesti pysyvät, tuo tuplakuminauhaviritys joka tuotteessa on pitää tästä huolen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 hyvät lasit hintansa väärtit. suosittelen
- Kotka, Finland - ()

Solbrillor till hunden

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Glöm inte att skydda hundens ögon mot den starka solen och insekter. Passar bra om hunden färdas i öppna fordon så som exempelvis båtar, men är också bra för promenader i starkt solsken. Dessutom är dom ju riktigt snygga och ger din hund ett tufft utseende!


Specifikationer:

  • Osorterade färger

Produkter du kanske är intresserade av: