Halsband med scarf
Halsband med scarf

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aappo R.
  Aappo R. (2016-07-06)
 • Produktfoto av Pia J.
  Pia J. (2016-06-07)
 • Produktfoto av Japerozon
  Japerozon (2016-05-29)
 • Produktfoto av Teemu P.
  Teemu P. (2015-08-05)
 • Produktfoto av Teemu P.
  Teemu P. (2015-08-05)

5/5 Huivi osa saisi olla pikkuisen isompi. Muuten hyvä tuote, mutta värin haluaisin itse valita. Pinkki huivi ei käy poika koiralle. ???? Hinta laatu suhde hyvä.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Todella hieno ja hintaansa nähden laadukas. Tilasin toiselle kollille ja oli kyllä niin näyttävä panta että täytyy tilata nyt koko pesueelle. Harmi kyllä väriä ei voi valita. Suosittelen lemmikkien omistajille.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ostin tuotteen kissalle ja hyvältä näyttikin kaulassa, mutta jo ensimmäisen tunnin aikana alkoi huiivi repeillä ja 2pvä jälkeen huivista oli enää pari narua jäljellä.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Wautsi hienolta näyttää kissanpennulla! Enemmän olisi saanut olla reikiä olemassa mutta kun kissa tuosta kasvaa niin kyllä se sopivaksi vielä tulee. Makeen näköinen :)
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden laatutuote. Sopivasti tuli tyttökissalle punainen panta. Kissa ei pahemmin edes huomaa että panta on kaulassa. Helppo laittaa kaulalle ja paljon kiinnitysreikiä. Tosiaan tilauksessa ikävää kun ei saa väriä itse valita, mutta nyt oli onni puolella.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 pienellä koiruudella upean näköinen kaulus , eikä häiritse koiruutta. Kesää odotellessa pysyy panta vielä vain juhla käytössä . pituuta pannalla on tuollanen 30cm ja sen verran ohut että en kyllä siihen hihnaa kiinnilaita koriste pannaksi oikein hyvä ostos
- Artjärvi, Finland - ()

Halsband med scarf

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Snyggt halsband med scarf till mindre hundar och katter.


Specifikationer:

 • Osorterade färger

OBS! Lägg inte halsband på katter som springer löst utomhus!