Kul hamsterhjul med bra snurr
Kul hamsterhjul med bra snurr

5/5 Tuote pelkästeen muovinen ja se on kestänyt hyvin. Sopii hyvin hiirelle tai marsulle. Tällä hinnalla tuskin eläänliikkeestä löytää! Kannattaa kyllä hommata, voihan tätä vaikka modata paremmaksi.
Jussi P. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Todella halpa juoksupyörä pienille hamstereille. Sopii ns. kakkos juoksupyöräksi esimerkiksi mökin hamsterin häkkiin. Hamsterini tuntuvat tykkäävän.
Paula M. - Alastaro, Finland - ()
2/5 Hajosi heti. Todella heiveröistä tekoa. Ei kerennyt hamsteri käydä edes sisällä.
Kalle H. - Kajaani, Finland - ()
1/5 Tosi outo. Mistä jyrsijä sisälle. En oikein ymmärrä käyttötarkoitusta. Jyrsijä ei pääse itse sisään eikä edes ulos. Kidutusväline. Älkää ihmeessä haaskatko ees vähiä pennosia tähän, siis minun mielestä. Tai olen juoksupyörän tarkoituksen ymmärtäny ihan väärin.
Tuija S. - Aittojärvi, Finland - ()
2/5 Eihän se tuosta kuvasta näkynyt että kyseessä on suljettu juoksupyörä. Eli pyörässä avattava luukku ja hamsteri pitää tunkea sisään ja luukku kiinni, jotta siinä voi juosta. Suomessa tätä pidetään varmaankin eläinrääkkäyksenä.
Timo J. - Hyvinkää, Finland - ()
2/5 Ostin lapsille lahjaksi.oli valmiiksi rikkonainen.pyörän jalasta oli "puolet" paketissa ja puolet puuttui joten sitä ei voinut ollenkaan käyttää.olis pitänyt vaatia uusi.
Jarno K. - Kiuruvesi, Finland - ()

Kul hamsterhjul med bra snurr

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Riktigt förmånligt hamsterhjul för alla gnagare. e-ville vill helst ha svenska kronor, så kanske bäst att husse eller matte köper hjulet, och hamstern slipper betala med frön.


Specifikationer:

  • Diameter: 13 cm
  • Bredd: 5,5 cm
  • Material: Plast
  • Färg: Osorterade

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter