Kul hamsterhjul med bra snurr
Kul hamsterhjul med bra snurr

5/5 Tuote pelkästeen muovinen ja se on kestänyt hyvin. Sopii hyvin hiirelle tai marsulle. Tällä hinnalla tuskin eläänliikkeestä löytää! Kannattaa kyllä hommata, voihan tätä vaikka modata paremmaksi.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 aivan surkea kapistus. hinta oli kuitenkin kohdallaan. tilasin tämän koska ostokset jäivät juuri sen verran vajaaksi että oisin joutunut postimaksut maksamaan niin oli halvempaa tilata tämä mukaan jolloin sain ostokset ilman postimaksua.
- Sotkamo, Finland - ()
2/5 ensinnäkin noi jalat tulee kahdessa osassa ja minun paketissa oli samanpuolen jalat. muutenkin aika pieni ehkä joku päästäinen tai gerbiili mahtuis juoksentelee tossa.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Hajosi heti. Todella heiveröistä tekoa. Ei kerennyt hamsteri käydä edes sisällä.
- Kajaani, Finland - ()
1/5 Tosi outo. Mistä jyrsijä sisälle. En oikein ymmärrä käyttötarkoitusta. Jyrsijä ei pääse itse sisään eikä edes ulos. Kidutusväline. Älkää ihmeessä haaskatko ees vähiä pennosia tähän, siis minun mielestä. Tai olen juoksupyörän tarkoituksen ymmärtäny ihan väärin.
- Aittojärvi, Finland - ()
2/5 Eihän se tuosta kuvasta näkynyt että kyseessä on suljettu juoksupyörä. Eli pyörässä avattava luukku ja hamsteri pitää tunkea sisään ja luukku kiinni, jotta siinä voi juosta. Suomessa tätä pidetään varmaankin eläinrääkkäyksenä.
- Hyvinkää, Finland - ()

Kul hamsterhjul med bra snurr

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Riktigt förmånligt hamsterhjul för alla gnagare. e-ville vill helst ha svenska kronor, så kanske bäst att husse eller matte köper hjulet, och hamstern slipper betala med frön.


Specifikationer:

  • Diameter: 13 cm
  • Bredd: 5,5 cm
  • Material: Plast
  • Färg: Osorterade