Poker chips 100st
Klassiska pokerchips för Texas hold'em. Levereras i praktisk metallbox med Dealer-knapp.

5/5 Pokeri-iltojen iloksi satunnaiseen pelailuun tuli tilattua pari settiä ja hyvältä vaikuttavat. Hieman miinusta siitä, että siniset ja vihreät pelimerkit näyttävät lähes samoilta, toinen väri olisi voinut olla hieman kirkkaampi. Tähän hintaan settejä kannattaa tilata samantien useampia, suomessa vastaavat setit ovat huomattavasti kalliimpia.
Juho K. - Kotka, Finland - ()
5/5 Hyvä perussetti, ei mitään moitteita. Halpa ja tuli nopeasti. Ohjeet tosin saisivat olla myös suomeksi (itse en niitä tarvitse, mutta englantia ymmärtämättömät pelikaverit kyllä).
Danbak - Janakkala, Finland - ()
3/5 Pelimerkit soveltuvat niille tarkoitettuun käyttöön hyvin. Värit hiukan liian samankaltaiset vihreän ja sinisen kohdalla, mutta hintaan nähden loistosetti pokeri-iltoihin.
Santeri H. - Lahela, Finland - ()
4/5 Ihan hyvät nappulat, mutta vihreä ja sininen ovat väreiltään niin lähellä toisiaan, että menevät hämärässä helposti sekaisin. Toinen väri niistä olisi saanut olla vaikkapa keltainen. Ajattelin kiinnittää noihin numerotarrat niin sitten sekaantumista ei pääse sattumaan. Laatikko oli melko lytyssä vaikka Suomesta saapuikin eli Kiinasta tilattaessa varmaankin olisi vieläkin enemmän ollut lytyssä..
Aila H. - Nakkila, Finland - ()

Poker chips 100st

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Klassiska pokerchips för Texas hold'em. Levereras i praktisk metallbox med Dealer-knapp.


Specifikationer:

  • Vikt/st: 4g
  • 4 färger
  • 25st av varje färg

45 SEK Inkl. moms 25%
Norm. 72
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 15 h 48 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.

Liknande produkter