Poker chips 100st
Klassiska pokerchips för Texas hold'em. Levereras i praktisk metallbox med Dealer-knapp.

4/5 Olen käyttäny tuotetta ku on juotu kaljaa vähä pelattu Pokeria ja

näille merkeille annettu hinta oikeeta rahaa ei oo käytetty mut kiva

silti kun voittaa ja eihäviä' oikeeta rahaa

tv M-P
- Raahe, Finland - ()
5/5 Pokeri-iltojen iloksi satunnaiseen pelailuun tuli tilattua pari settiä ja hyvältä vaikuttavat. Hieman miinusta siitä, että siniset ja vihreät pelimerkit näyttävät lähes samoilta, toinen väri olisi voinut olla hieman kirkkaampi. Tähän hintaan settejä kannattaa tilata samantien useampia, suomessa vastaavat setit ovat huomattavasti kalliimpia.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Pelimerkit soveltuvat niille tarkoitettuun käyttöön hyvin. Värit hiukan liian samankaltaiset vihreän ja sinisen kohdalla, mutta hintaan nähden loistosetti pokeri-iltoihin.
- Lahela, Finland - ()
5/5 Hyvä perussetti, ei mitään moitteita. Halpa ja tuli nopeasti. Ohjeet tosin saisivat olla myös suomeksi (itse en niitä tarvitse, mutta englantia ymmärtämättömät pelikaverit kyllä).
- Janakkala, Finland - ()
4/5 Ihan hyvät nappulat, mutta vihreä ja sininen ovat väreiltään niin lähellä toisiaan, että menevät hämärässä helposti sekaisin. Toinen väri niistä olisi saanut olla vaikkapa keltainen. Ajattelin kiinnittää noihin numerotarrat niin sitten sekaantumista ei pääse sattumaan. Laatikko oli melko lytyssä vaikka Suomesta saapuikin eli Kiinasta tilattaessa varmaankin olisi vieläkin enemmän ollut lytyssä..
- Nakkila, Finland - ()

Poker chips 100st

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Klassiska pokerchips för Texas hold'em. Levereras i praktisk metallbox med Dealer-knapp.


Specifikationer:

  • Vikt/st: 4g
  • 4 färger
  • 25st av varje färg