3D Kattdyna
3D Kattdyna

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka T.
  Jukka T. (2017-01-18)
 • Produktfoto av Justis V.
  Justis V. (2016-09-21)
 • Produktfoto av Jarmo H.
  Jarmo H. (2015-09-01)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ostin tuotteen lahjaksi naispuoliselle ihmiselle ja hyvin tuntu kelpaavan. Tuote on todella hyvän tuntuinen ja kivan näköinen. Kehtaa pitää esilläkin.

Tuote vastasi täysin odotuksiani. Kiva kissannäköinen tyyny.
- Mustasaari, Finland - ()
4/5 Hauska kissatyyny. Kyllä tähän päänsä mielellään painaa.

--------------------------------------------------------------------------------

Hyvät kaupat.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Ihan mahtava tuote. Ei ole vierasta,joka ei olisi tätä tyynyä "puhutellut".

Lasten ehdoton suosikki sisustuksessa. Kuva ei kerro totuutta eli oli näyttävämpi kuin kuvassa. Hinta on kohdillaan laatuun nähden, eli laatu on hyvä. Hyvä lahja esimerkiksi vähän vieraammalle lapselle ja miksei hupilahjaksi aikuisellekin, jolla on jo kaikkea. Kissa-fanin ehdoton must.
- Lautiosaari, Finland - ()
3/5 Ostin lahjaksi tämmösen kissa tyynyn. Oikein mukava ja aidon näköinen kissannaama, mukavan pehmeä pään alla esim. päikkäröinnissä. Vähän harmitti kun ei voinut itse valita minkälaisen kissan haluaa tyynyksi vaan tuli vain joku, mutta ei se enää harmita kun kissa on kuitenkin mukavan tuntoinen kaikinpuolin. Suosittelen tilaamaan ja nukkumaan tämä pään alla.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tuote on laadukas ja pehmeä, vastaa täysin tuotekuvaa. Ostin joululahjaksi, saapui todella nopeasti Suomivarastosta yhdessä päivässä, vaikka joulun alla tilasikin!
- Suinula, Finland - ()
4/5 Meni pojan sänkyyn useiden muittenkin tyynyjen joukkoon.Herättää hyviä tunteita pehmoisuudellaanHelppo pestä päällinen irrotettavan päällisen ansiosta.yvin kuulema nukuttaa kissatyynyn vieressä.Ja hyvännäköinenkin vielä.Ostaisin varmaan vastaisuudessakin.
- Pielavesi, Finland - ()