3D Kattdyna
3D Kattdyna

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Justis V.
  Justis V. (2016-09-21)
 • Produktfoto av Jarmo H.
  Jarmo H. (2015-09-01)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ihan mahtava tuote. Ei ole vierasta,joka ei olisi tätä tyynyä "puhutellut".

Lasten ehdoton suosikki sisustuksessa. Kuva ei kerro totuutta eli oli näyttävämpi kuin kuvassa. Hinta on kohdillaan laatuun nähden, eli laatu on hyvä. Hyvä lahja esimerkiksi vähän vieraammalle lapselle ja miksei hupilahjaksi aikuisellekin, jolla on jo kaikkea. Kissa-fanin ehdoton must.
Tarja K. - Lautiosaari, Finland - ()
5/5 Tuote on laadukas ja pehmeä, vastaa täysin tuotekuvaa. Ostin joululahjaksi, saapui todella nopeasti Suomivarastosta yhdessä päivässä, vaikka joulun alla tilasikin!
Ulla U. - Suinula, Finland - ()
3/5 Ostin lahjaksi tämmösen kissa tyynyn. Oikein mukava ja aidon näköinen kissannaama, mukavan pehmeä pään alla esim. päikkäröinnissä. Vähän harmitti kun ei voinut itse valita minkälaisen kissan haluaa tyynyksi vaan tuli vain joku, mutta ei se enää harmita kun kissa on kuitenkin mukavan tuntoinen kaikinpuolin. Suosittelen tilaamaan ja nukkumaan tämä pään alla.
Ville V. - Kiiminki, Finland - ()
4/5 Meni pojan sänkyyn useiden muittenkin tyynyjen joukkoon.Herättää hyviä tunteita pehmoisuudellaanHelppo pestä päällinen irrotettavan päällisen ansiosta.yvin kuulema nukuttaa kissatyynyn vieressä.Ja hyvännäköinenkin vielä.Ostaisin varmaan vastaisuudessakin.
Mika M. - Pielavesi, Finland - ()
3/5 Ostin tuotteen lahjaksi, ja kun toin tuotteen kotiin koiramme hyökkäili heti tyynyn nähtyään sen kimppuun;) eli on aikas vaikuttavan näköinen.
Tiina J. - Lohja, Finland - ()
5/5 Tuote oli juuri sellainen kuin kuvissa, hyvälaatuinen eli tarkka painatus ja hyvä värit, kaiken lisäksi ihanan pehmeä ja sopivan kokoinen, jonka päälle on tullut muutama kerta nukahdettua. Ainoa miinus on se, ettei pysty valitsemaan haluamaansa tyynyä ja saimme nyt kaksi samanlaista, mutta onneksi nämä kaksi olivat juuri toinen näistä, minkä olisin halunnut.
Justis V. - Helsinki, Finland - ()

3D Kattdyna

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Förtjusande och lustig dyna med kattansikte. Dynan är 35 x 29cm stor och är både mjuk och behaglig. Katter är kända för att minska stressen hos folk, så är du allergisk så kan detta vara ett bra alternativ ;-)

Se också vår 3D Hunddyna här.


Specifikationer:

 • Storlek: 35 x 29cm
 • Färg: Osorterade

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter