Trädyna -stubben
Trädyna -stubben

5/5 Hieno aidon näköinen ja sopii mainiosti takkahuoneemme sisustukseen. Hinta/laatu on hyvä. Vähän ehkä kova eli tyynynä en käyttäisi mutta muuten sisustustyynynä erinomainen. Suosittelen.
- Karjaa, Finland - ()
4/5 Todelaa hienon ja näyttävän näköinen koristetyyny. Näyttää kauempaa ihan aidolta puulta. Tyyny on kohtuullisen kova joten ei oikein sovi muuksi kuin koristeeksi tai pepun aluseksi. Hinta voisi olla matalempi, mutta on kyllä hintansa arvoinen.
- Kotka, Finland - ()
5/5 ensituntuma että on yhtä hyvä kuin pölkkytyyny,kovempi eli voi olla vielä parempi. laadusta annoin 4 koska käytössä vielä niin vähän aikaa mutta jos saman veikkainen kuin pölkky niin voisi antaa 5. suosittelen lahjaksi ihmisille jotka suhtautuvat elämään huumorilla ja avoimesti.
- Kannus, Finland - ()
Aivan mahtava tyyny, tosi aidon näköinen ja varmasti lahjansaajan eli metsämiehen mieleen :) Kävisi varmasti myös vaikka mökille sisustukseen. Kangas oli todella laadukkaan oloista ja mukavan pehmeän nukkapintaista, yllätyin positiivisesti. Talvella lämmittäisi hyvin istuinalusena. Tekisi mieli tilata näitä vaikka kuinka! Täyden kympin tuote.
- Konnevesi, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän tuotteen koristeeksi. Ajattelin, että se sopisi hyvin E-villestä tilaamieni pölkkytyynyjen seuraksi. Ja hyvinhän se siinä tarkoituksessa täyttää tehtävänsä. Pään aluseksi en tätä suosittele! Hieman on kovan oloinen. Ei kannata sijoittaa takkapuiden läheisyyteen, voi joutua vahingossa takkaan...
- Marttila, Finland - ()

Trädyna -stubben

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Ovanlig och stilig kudde som passar bra in på exempelvis sommarstugan, jaktstugan eller varför inte i trädkojjan? Stoppningen är gjord av frigolitskum och tyget är av lycra.

Se också "Stocken" en variant med samma tema.


Specifikationer:

  • Storlek: 38 x 7 cm

Produkter du kanske är intresserade av: