Vattenbazooka 60cm
Låt vattenkriget börja! Rejäl bössa med kraftigt tryck som blöter ner motståndaren i ett nafs!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Viljami H.
    Viljami H. (2016-04-02)
  • Produktfoto av Viljami H.
    Viljami H. (2016-04-02)
  • Produktfoto av Mika P.
    Mika P. (2015-06-25)

Våra kunders produktvideor

4/5 9-vuotias poika tykkää kovasti vesitykistä. Vesi lentää pitkälle ja vesitykki on ihan laadukas. Tuote vastasi odotuksia. Ihan hyvä ostos kaikinpuolin
- Ylivieska, Finland - ()
4/5 Ostin pikkuveljelle joululahjaksi ja kovasti on tykännyt. Vaikuttanut ihan toimivalta ja kestävältä, että ei ihan heti ekassa vesisodassa hajoa.
- Joutsa, Finland - ()
2/5 Huonolaatuinen tuote. Ostin kolme ja ensimmäisen vesisodan jälkeen kaksi oli rikki. Molemmat samasta paikasta. Vesisäiliön kiinnityskohdassa on kelvoton tiiviste joka irtoaa paikaltaan/menee mutkalle. Kun pienet sotijat pyörittävät säiliön paikalleen tämä irronnut/mutkalla ollut tiiviste rikkoo pyssyn sisällä olevan heikon kiinnityskohdan ja pyssy alkaa vuotamaan eikä pidä painetta. En voi suositella halvasta hinnasta huolimatta. Ei vähällekään rahalla, pelkkää pahaa mieltä.
- Kangasala, Finland - ()
3/5 Laaduton mutta halpa lelu. Parempaa tavaa saa kun napsii markettien alennuksista laadukkaampia vesipyssyjä ~10e hintaan. Jos kuitenkin vain haluaa muutaman euron vielä säästää tai tarvitsee vaan jotain mistä lähtee vettä, niin ajaahan tämä asiansa.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Pojat on leikkineet, vaan ei näköjään mikän maapallon kestävin vehje kun vuotaa jo vettä kahvasta vaikka ei ole kovin paljoa sotineet vaan tietysti hintakaan ei ollut paha
- Viinijärvi, Finland - ()
3/5 tuli mitä tuolla rahalla odottikin, onneksi on muksut niin pieniä että kelpasi.

ampui hieman lyhyeen ja paine karkaa säiliöstä. mutta käy kyllä pienemmille muksuille.
- Salo, Finland - ()