Hundklädsel, bi
Tar du söta bilder av din hund och vill göra honom ännu sötare? Låt din hund ha på sig något färgglatt och härligt som en tröja med vita och svarta getingränder och små vingar upptill.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Matti K.
  Matti K. (2015-03-08)
 • Produktfoto av Tomi K.
  Tomi K. (2015-03-05)
 • Produktfoto av Anne S.
  Anne S. (2015-02-23)

4/5 Hinta-laatu suhde erinomainen. Käytin tuotteita tosin vain muutamia kertoja koska koira kasvoi isoksi. :D mutta todella söpö ja hauska huppari!
Sanna V. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Jack Russellille todellakin sopiva ja tykätty ulkoiluvaate, vieläpä hauskakin. Olemme käyttäneen sitä ulkoilulenkeillä pakkaskeleillä. koira tykkää kun on lämmintä yllä. Jade ja me suosittelemme tätä asustetta lämpimin tuntein. Todellakin hintansa arvoinen.
Keijo T. - Kotka, Finland - ()
5/5 Ostin tämän meidän nakulle kissalle, joka palelee näin talven tullen. Todella hauskan näköinen ja kissakin viihtyy asussaan. Laatu olisi voinut olla hivenen parempi, mutta hinta oli kyllä sen verran alhainen, että siihen nähden laatukin oli ok.
Maro - Lahti, Finland - ()
4/5 Hauska, jännä, outo ja perus hyvä tuote. Suosittelen. Vikaa en keksi. Yksinkertainen kapistus... Hintalaatu suhde hyvä... Hyvä ostos... En keksi näin yksinkertaisesta tuotteesta mitään romaania kerrottavaksi. Yksinkertaisesti kauniisti hyvä.
Niko P. - Espoo, Finland - ()
5/5 Ampparipuku jonka hommasin likkakaverini koiralle on kyllä kiva ja makee mutta ei sitä saatu koiran päälle ilman mittavaa tappelua koiran kanssa. Kun lopulta onnistuimme tuli mutkia matkaan luonnollisten asioiden hoitamisen kanssa... Ampparista tuli siis sisäpuku :)
Hasa T. - Haapakimola, Finland - ()
5/5 Koiralle talvivaatteeksi tilasin. Lämmin fleece kangasta ihan kiva. Huppu ei kyllä vaan pysy päässä.ei oikein poika koiralle kun pissi menee "housuun" ainahan siihen vois tietysti aukon leikata....? Narttu koiralle hyvä.suosittele.
Mikko J. - Hyrynsalmi, Finland - ()

Hundklädsel, bi

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Tar du söta bilder av din hund och vill göra honom ännu sötare? Låt din hund ha på sig något färgglatt och härligt som en tröja med vita och svarta getingränder och små vingar upptill.

 


Specifikationer:

 • Storlek 8 : längd 18cm, bröst 32cm
 • Storlek 10: 20, 36
 • Storlek 14: 30, 44
 • Storlek 16: 35, 50

 

72 SEK Inkl. moms 25%
Välj storlek
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: 2 st
- Nästa inkommande leverans om 23 h 31 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter