Dörröga kamera+ 2,8" skärm
Ett dörröga med en 2.8'' skärm, med mörkerseende och automatisk lagring.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Produktfoto av Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Produktfoto av Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Produktfoto av Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Produktfoto av Tapani L.
  Tapani L. (2014-06-10)

5/5 Ainoo mihin tässä kyllästyin oli kun patterit loppu ,niin se takakansi sitä kun ei millään meinaa saada auki, noh tein ratkasun siihen jätin kannen pois ,kun ei tarvi sitä välttämättä nyt ei ole tuskaa pattereiden vaihto..

ihan kätevä laite.
Raili K. - Vesilahti, Finland - ()
4/5 Laite on toiminut erinomaisesti ja on vastannut odotuksia. Patterit kyllä on kulunut loppuun kertaalleen, kestivät n. 4kk.

Käyttöohjeissa myös hiukan toivomisen varaa, mutta aikansa näpyteltyä kyllä saa kaikki toiminnot sujumaan. Todella kätevää, kun oven takana kävijästä jää videon pätkä ja ajankohta, milloin oven takana käyty - varsinkin siis, kun ei olla oltu kotosalla.
Asko A. - Turku, Finland - ()
Toimii hyvin jos haluu tietää ketä käynyt oven takana helppo käyttää
Aulis P. - Turku, Finland - ()
Helppo asentaa vanha ovisilmä pois ja aluslevy sisäpuolelle kiinni 2ruuvilla oveen ovisilmä ulkopuolelta läpi 2 ruuvia kiinni,sisäosaan paristot paikalle 3kpl ovisilmän johto kiinni sisäosaan liuska johto,ylöspäin.Aseta aika päiväm,näkee selkeästi oven ulkopuolelle soittajan painamalla ala reunassa nappia keskellä Uteliaan värkki ihan ok
Aulis P. - Turku, Finland - ()
5/5 Hyvä vehje ja ajaa asiansa mutta patterit pitää välillä uusia (luonnollisesti)
Pasi A. - Lempäälä, Finland - ()
4/5 Asun omakotitalossa taajama alueella, tarkoituksena seurata sitä liikettä joka tapahtuu poissaollessani.Tuotteen asennus on helppoa, ei muutakuin porata reikä oveen, kytkeä lattapiuha ja asentaa paristot.Laitteessa on monipuoliset säädöt, eikä säätäminenkään ole vaikeaa jos osaa esim. puhelinta käyttää, ja kokemushan opettaa.Kuvanlaatu ei ihan ole sitä mitä olisin toivonut, mutta hinta/laatusuhde on silti viellä ok, videokuvaa en ole kokeillut sim-kortin pienuuden takia.Kantsii muistaa että taltioivasta valvonnasta pitää ilmoittaa tarralla joita voi ostaa lukkosepiltä.
Tapani L. - Kemi, Finland - ()

Dörröga kamera+ 2,8" skärm

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Ett dörröga med en 2.8'' skärm, med mörkerseende och automatisk lagring. När en besökare ringer på dörren, tänds LCD skärmen automatiskt och du kan lätt se vem det är som står utanför. Under tiden tar den automatiskt bilder eller video utefter dina önskade inställningar. 

Skärmen är tillräckligt stor och passar perfekt utan att på något sätt påverkar utsidan av dörren. Du kan välja att kameran ska fota eller spela in video. Välj mellan fyra melodier samt reglera volymen. 

Kameran är superlätt att installera och det går på under 5 minuter. Personen som står utanför kan inte på något sätt se in. 


Specifikationer:

 • Material: ABS
 • Färg: Kaffe
 • Mått (cm): 19*13*6,5
 • Vikt (kg): 0,6
 • 4 ringljud att välja på 
 • Enkel installation

Garanti:

1 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter