Wii Sensor Bar
Blev det lite väl hetsigt förra gången du spelade så att din Sensor Bar fick sig ett slag och spelen fick avbrytas? Ingen fara, du kan beställa en reserv från e-ville.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tomi J.
    Tomi J. (2015-07-01)
  • Produktfoto av Ari A.
    Ari A. (2014-12-21)

5/5 Kissan tuhoaman alkuperäisen tilalle ostettu wii-konsolin sensor bar. Toimiva kampe, emme me ole huomanneet mitään eroa alkuperäiseen. Hyvä ostos.
- Haparanda, Sweden - ()
5/5 Det var en riktigt bra sensor.

Den fungerar lika bra som min original-sensor.

Priset är kanon.

Användarvänlig produkt.

Enkel att installera och börja använda.
- Johanneshov, Sweden - ()
5/5 Aivan loistava kapistus! Meillä oli ennen langaton ohjainsensori ja siinähän oli aina akut tyhjänä tai patterit loppunu just silloin, kun pelaajia olisi ollut. Nyt tuo ongelma poistui ja toimii 100%sti. Eikä lapset Ja hintakin suorastaan törkeän halpa=). Ehdottomasti paras valinta!
- Lumijoki, Finland - ()
5/5 Olen hyvin tyytyväinen, en keksi tästä mitään vikaa alkuperäiseen verrattuna. Hintahan on naurettavan halpa, joten ei edes hirveästi harmita jos roboimuri syö tämänkin niinkuin alkuperäiselle kävi. RIP
- Kutajärvi, Finland - ()
3/5 Hyvä alkuperäisen korvaava tuote. Ajaa asiansa hyvin. Jos alkuperäinen rikkoontuu niin hyvin korvaa alkuperäisen ohjainsensorin. Hinta ja laatu on on kohdillaan.
- Heinola, Finland - ()
5/5 Kissa söi alkuperäisen wiin sensorijohdon ja löysin tämän netin ihmeelisestä maailmasta. Alkuun jännitti miten tämmöinen halpsin versio toimi, mutta toimi kuin alkuperäinen sensori, en huomannut muuta eroa kuin että tällä hintalaatu suhde oli parempi.
- Laihia, Finland - ()

Wii Sensor Bar

★★★★★
★★★★★
35 Produktomdömen

Blev det lite väl hetsigt förra gången du spelade så att din Sensor Bar fick sig ett slag och spelen fick avbrytas? Ingen fara, du kan beställa en reserv från e-ville. Denna trådbundna Wii sensor bar är enkel att ansluta och spelen kan fortsätta på ett ögonblick.


Garanti:

6 månader