HDMI – VGA kabel 1,8m
HDMI-hane till VGA-hane.Ansluter exempelvis en bärbar dator till en skärm.

4/5 Tarvin läppärin ja irtonäytön väliin letkun. Tämä näytti passelilta ja tilasin sen. Hinta ihan hyvä ja toimii niinkuin pitääkin. Hinta / laatu-suhde on kohdallaan. Olis sen varmaan saanut kalliimmallakin ostettua herra-kauppiaalta.
Auvo S. - Ylivieska, Finland - ()
4/5 HDMI - VGA kaapeli on kätevä kun haluaa kytkeä esim. läppärin jossa ei ole VGA ulostuloa, ainoastaan HDMI ulostulo, vanhaan videotykkiin jossa on vain VGA sisäänmeno. Toimii hyvin.
Arvo M. - Kitee, Finland - ()
1/5 Valitettavasti en voi antaa tuotearvostelua, koska tuotetta ei ole toimitettu minulle. Odottelen yhä E-Villeltä tietoa toimituksen kohtalosta.
Pertti L. - Espoo, Finland - ()
2/5 Täytyy yhtyä muihin arvostelijoihin, ja todeta että kyseinen kaapeli ei toimi. Tultu kokeiltua useilla eri laitteilla, mutta signaali ei näy kulkevan kaapelin läpi millään tavalla. Taitaapi mennä palautukseen.
Niko H. - Jyväskylä, Finland - ()
2/5 2/5

Ostin kaapelin tarkoituksena kytkeä kannettava tietokone taulutelkkariin. Piti olla vielä yksi palikkaa. Harmittaa ostos, mutta onneksi ei mennyt montaa euroa kankkulan kaivoon!
Sebastian L. - Tammisaari, Finland - ()
1/5 Oln yrittänyt käyttää tuotetta playstationissa ja yhdistää sitä tietokoneen näyttöön, mutta tuloksetta. Tuote on nimittäin rikki. Hyvän tuntoinen johto, mutta ei toimi. En suosittele. Jos löydätte tuotteen ihan oikeasta kaupsta niin ostakaa mielummin sieltä.
Vili H. - Oulu, Finland - ()

HDMI – VGA kabel 1,8m

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

HDMI-hane till VGA-hane.
Ansluter exempelvis en bärbar dator till en skärm.


Specifikationer:

  • HDMI-hane till VGA-hane
  • Längd. 1,8M

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter