Multifunktionshållare för cykel
Multifunktionshållare för din cykel. Kan hålla olika typer av små föremål så som en ficklampa eller mp3-spelareDen är utmärkt för att hålla din ficklampa på plats när du cyklar I mörkret.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sebamax
    Sebamax (2014-10-13)
  • Produktfoto av Sebamax
    Sebamax (2014-10-13)

4/5 Polkupyöräteline löysi pyöränsä heti ja on ollut käytössä siitä pitäen. Käyttämäni lamppu on telineeseen liian paksu koska kiinnittäminen on vähän hankalaa.
Markku L. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Aavistuksen kömpelö käyttää, mutta toimii kuitenkin. Saa mukavasti kiinitettyä isommankin lampun pyörään syksyn ajeluita turvaamaan ja tietä valaisemaan. Kiinitys mekanismi on toisaalta hieman hankala, mutta pienellä totuttelulla senkin käyttö onnistuu jouhevasti.
Sami R. - Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Tämä oli hyvä löytö, koska sain tällä fillariin kiinni vanhasta rikki menneestä kamerajalustasta irronneen pääosan. Näin saan kameran kiinni ohjaustankoon. Kai tuohon olisi fiksumpiakin ratkaisuja olemassa, mutta kun irtonainen kiinnityspää nyt sattui olemaan saatavilla niin homma toimii hyvin. Tuntuu aika jämäkältä tämä, mutta en kyllä mitään pikkukameraa painavampaa ole uskaltanut viritelmän varaan ripustaa. Pidike tuntuu kyllä puristavan sen verran hyvin, että jos ei esine ole kovin liukasta materiaalia niin hyvin pysyy kiinni.
Eero L. - Helsinki, Finland - ()
1/5 Tuote on aivan surkea. Se hajosi ensimmäisellä käyttökerralla ja minulle lähetettiin uusi vaikka pyysin rahoja takas. Uusi kappale on aivan yhtä surkea eikä sillä tee mitään. Älkää tuhlatko rahaa tällaiseen roskaan. Mäki jossa tämä hajosi oli loiva eikä ollut yhtään juuria tasaisella polulla. Tuote ei sovellu minkäänlaiseen maastokäyttöön. Tuotteen suunnittelijat ovat olleet täysiä idiootteja enkä tajua miten ne on voineet suunnitella näin surkean kiinnikkeen.
Aleksi D. - Ruokolahti, Finland - ()
4/5 Kestävyydensä ansiosta soveltuu moneen muuhunkin kulkupeliin kiinnitettäväksi. Polkupyörään kiinnitettäväksi ehkä hitusen liian massiivinen.
Anton P. - Kuusamo, Finland - ()
4/5 Kätevän oloinen teline pyörän lampulle. Lamppu pysyy jämäkästi leukojen välissä. Muovi vaikuttaa tukevalta, mutta nähtäväksi jää miten muovi kestää suomen pakkaskelit.
Jukka M. - Tampere, Finland - ()

Multifunktionshållare för cykel

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Multifunktionshållare för din cykel. Kan hålla olika typer av små föremål så som en ficklampa eller mp3-spelare.
Den är utmärkt för att hålla din ficklampa på plats när du cyklar I mörkret.

Medföljer:

  • 1 x Multifunktionshållare

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter