Pumpslang
Perfekt när du är på sommarstugan och ska klippa gräset, men du kom just på att du glömde att handla bensin...

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hanski
  Hanski (2015-04-19)
 • Produktfoto av Vesa T.
  Vesa T. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Vesa T.
  Vesa T. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Anssi L.
  Anssi L. (2014-10-27)

Våra kunders produktvideor

4/5 Vähän oli hepposen näköinen, mutta toimii kyllä, sen vähät kerrat kun sitä joutuu käyttelemään. Eikä paina paljon, kulkee hyvin mukana. Lisää tekstiä pitäisi tästäkin vääntää, mutta kun ei vaan tule
Raimo T. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden oiva peli, käytetty nyt polttoaineen lappoon (polttoöljy) kovien pakkasten aikana. Toivottavasti kestää vaikka on pikkuisen heppoinen,mutta pienet pumppaukset sujuu ok.
Erkki L. - Lammi, Finland - ()
3/5 Hyvin toimii polttoöljun siirtoon kanisterista kaminaan. Enää ei roisku kaadettaessa haisemaan. Siistiä täyttää säiliö lappona. Hinta on kohillaan vaikka vuosittain pitäisi ostaa uusi. Ei tähän hintaan kauemmin tarvii kestää. Näitä voi ostaa varalle useamman. On kuitenkin kestänyt ja toiminut jo useamman täyttökerran ongelmitta. Helppo käyttää ja säilyttää.
Markku V. - Hangonkylä, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden hieman vaatimaton muovinen kapistus.

Laadukkaampia lappopumppuja on nähty, tosin myös olleet kallimpia joten tämäkin toimii erinomaisesti ja on helppo käyttöinen.

Suosittelen varauksella, sillä tämä ei varmaan ole kovin pitkäikäinen jos paljon ja usein käyttää. On sen verran hepposen oloinen muovirimpula.
Eero K. - Lapua, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi hyvin odotuksia. Hinta- ja laatusuhde oli kyllä kohdillaan. Ei maksanut siis paljoa (2,95e), mutta suuri apu esim. polttoaineen imemisestä mopon tankista. Pieni, kevyt ja yksinkertainen laite, joka hoitaa hyvin hommansa. Materiaalit halvan oloisia, mutta ei haittaa, kun laitekin oli puoli-ilmainen. Hyvä ostos, suosittelen!
Markus K. - Kaipola, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta mm. glykolin siirtämiseen. Toimii asiallisesti. Olemukseltaan hieman heppoisen oloinen, ohuet materiaalit ja muovi ei varmastikkaan kestä pakkasta. Mutta hintaansa nähden kelpo peli joskaan ei varmaankaan sovellu "ammattikäyttöön"
Kosti N. - Kangasala, Finland - ()

Pumpslang

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

Fiffig pumpslang som gör att du kan pumpa bensin ur bilen. Perfekt när du är på sommarstugan och ska klippa gräset, men du kom just på att du glömde att handla bensin...


Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter