3-i-1 USB Kabel
Praktisk kabel med vilken du lätt kan ladda flera produkter av olika modeller.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pat
  Pat (2015-02-14)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-12-20)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-12-20)
 • Produktfoto av Tero Y.
  Tero Y. (2014-12-19)
 • Produktfoto av Rippentropp
  Rippentropp (2014-11-25)
 • Produktfoto av Heikki T.
  Heikki T. (2014-10-26)
 • Produktfoto av Heikki T.
  Heikki T. (2014-10-26)
 • Produktfoto av Ville R.
  Ville R. (2014-09-08)

4/5 On vara laturina autossa Ipadiä ja puhelimia varten. Pikkasen "rimpulan" tuntuinen ja johdot liian lyhyet auto käyttöä ajatellen. Vara laturina autossa ajaa asian. Ja toimii siitä plussat
- Siuntio kk, Finland - ()
4/5 Kaapeli on erittäin lyhyt ja vaikeuttaa latausta. Laitoin piuhan kiinni iphonen laturiin joka taas oli vuorostaan kiinni jatkojohdossa. Korkeutta virityksellä siis noin 10 cm. Johto itsessään on niin lyhyt ettei ladattavaa voi laittaa makuuasentoon pöydälle ja kytkeä piuhaan, laite pitää laittaa ylösalaisin tai vastaavasti kaataa laturi/jatkojohto viritys lappeelteen jotta onnistuu. Suosittelen jotain pidempää mallia...
- Helsinki, Finland - ()
1/5 rena rama skiten höll inte många dagar höll inte utan kabeln gick sönder kontakten satt kvar i telefonen den åkte nästan omedelbart i papperskorgen .

Betyg -1 det är bara skräp blev verkligen besviken
- Katrineholm,, Sweden - ()
3/5 Olen käyttänyt tätä autossa kännykkää lataamassa, mutta lyhyehkö johto rajoittaa käyttöä. Ipadin latausjohto irtosi kun laite oli kinni johdossa latauksessa sen liikkuessa istuimella. Ei mielestäni pitäisi ihan noin helposti irrota.
- Muurame, Finland - ()
3/5 Kun sain tuotteen, koitin sitä heti. Ei toiminut kun vain tietyissä asennoissa. Latasi hyvin hitaasti, jos edes latasi. Jos johto toimisi kunnolla olisi se varmasti loistava, mutta ei toimi niin ei toimi.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Matkalaturin kaveriksi tämä on verraton lisävaruste, perheestä kun löytyy kaikille noille liittimille puhelinmalleja. Johdon pituus saisi olla reippaampi, esim 50-100 cm, niin ylettäisi paremmin pöydälle pistorasiasta, tällöin pitäisi tietysti niputtaa nuo kolme johtoa pidemmältä ja paremmin ja kestävämmin, tälläkin konseptilla uskon että ongelma tulee tuosta liitoksesta joka on usb-liittimen juuressa (3 johtoa jotka ovat aika ohuita ja arkoja taitumaan/vioittuman käytössä). Joka tapauksessa hinta tässäkin kohtaa aika maltillinen.

tämä on hyvä varuste myös ns. ladattavan varavirtalähteen kaverina.
- Jokela, Finland - ()

3-i-1 USB Kabel

★★★★★
★★★★★
70 Produktomdömen

Praktisk kabel med vilken du lätt kan ladda flera produkter av olika modeller. Kabeln kan lätt ansluta med t.ex. datorn och kan sedan ladda dina enheter. De tre änderna är en micro USB, 8pin samt 30pin.


Specifikationer:

 • Iphone 4/4S/5,ipad 2/3/4/mini, Samsung, HTC
 • Längd 20cm

Garanti:

1 år

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter