Hälsoskärp för nacken
Lider du av nacksmärtor? Ta denna produkt till hjälp.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Eija H.
    Eija H. (2017-02-07)

4/5 Har haft spänningshuvudvärk och ryggont i många år. Har använt huvudvärkstabletter dagligen, men nu slipper jag det. Hälsoskärpet är både varm, snygg och hjälper att må bra.
- Spånga, Sweden - ()
5/5 Tuote sopii hyvin jatkuvan kiputiloihin hoitoo...itellä on niskakipu onnettomuuden jälkeen ja tämä tuote toimii paremmin kun särkylääkkeet. Tuote tuntuu hyvältä ja lämmittää mukavasti.suosittelen kaikille
- Lappohja, Finland - ()
3/5 Halvalla ei saa vältsiin hyvää :-) näppärä niskanlämmitin, mutta muutoin en hyötyä havainnut. Niskan jäykkyys ei lainkaan helpottunut eli voltarenilla mennään :-)
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tämä tuote hankittu lahjaksi , jäänyt kuitenkin käyttämättömänä lojumaan laatikkoon, ehkä ei ollut sopiva tms. Näyttää melko pieneltä, joten ei kovin paksuniskaiselle sovi. Itse en ole edes kokeillut... Voi olla hyväkin, mene ja tiedä. :)
- Kemi, Finland - ()
1/5 Testiiin ostin ja kerran kokeilin, eipä ollut minulle sopiva. Ihoa alkoi polttamaan ja punoitus oli hurja. Kai tehoaa ei herkkäihoiselle. Vaan pakko sanoa, että enpä olisi arvannut tulosta, jonka lyhyen aikaa kaulassa ollut kokeilu sai aikaan. En suosittele.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Niska tueksi ja lämmikkeeksi ostettu. Ajatuksena oli myös lievittää migreeniä, mutta se osa on jäänyt hiukan heikoille kantamille. Hintansa värtti, jos niskan alueelta on särkenyt.
- Espoo, Finland - ()

Hälsoskärp för nacken

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Lider du av nacksmärtor? Ta denna produkt till hjälp. Fäst hälsoskärpet runt nacken och njut av hälsoeffekterna den ger. Infraröda negativa ioner tränger ner djupt under huden och förbättrar ditt blodomlopp, aktiverar hormonfunktioner, reglerna nerver och aktiverar knutar.

 

Specifikationer:

  • Material: 600D tyg
  • Storlek: Längd 51.5cm, bredd 9.5 cm
  • Den värmande delen: längd 11 cm, bredd 8.5 cm