Armband för sjösjuka 2st
Ett par armband som bygger på traditionell kinesisk akupunkturmedicin för att förhindra åksjuka. Armbanden har tryckpunkter som kan lindra känslan av illamående eller få den att försvinna helt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Lotta Ä.
    Lotta Ä. (2016-08-31)
  • Produktfoto av Sam
    Sam (2015-09-30)

5/5 Toimii kuten luvattu, ja muovisen pakkausrasian ansiosta kulkee näppärästi vaikka takin taskussa!

Ohjeita ei tosin tullut, eli pitää itse netistä selvittää ranteen hermopiste, johon ranneke asetetaan (keskellä kyynärvartta jänteiden välissä, kaksi sormen mittaa poispäin kämmenestä)
- Nivala, Finland - ()
4/5 Hieman on kireät paksuihin ranteisiin mutta venyvät käytettäessä. Ovat kuulemma toimineet jollain tapaa ja lieventäneet pahoinvointia. Hintasuhde ok
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Laadukasta materiaalia. Helpottavat ja ennaltaehkäisevät helposti matkapahoinvointia. Tuntuvat mukavilta käyttää. Suosittelen ehdottomasti matkapahoinvoinnista kärsiville.
- Nummela, Finland - ()
5/5 Pahoinvointiranneke toimii oireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Linja-autolla matkustattaessa ja ainakun tuntuu huonolta niin rannekkeet käyttöön ja olo tuntuu paremmalta. Kannattaa hankkia, jos on taipumusta pahoinvointiin.
- Nurmijärvi, Finland - ()

Armband för sjösjuka 2st

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Ett par armband som bygger på traditionell kinesisk akupunkturmedicin för att förhindra åksjuka.
Armbanden har tryckpunkter som kan lindra känslan av illamående eller få den att försvinna helt. Principen bygger på att armbanden trycker på en punkt i handleden som kallas för Nei-Kuan punkten.


Specifikationer:

  • Storlek: 5x3.5cm

Medföljer:

  • 2 x Armband

Garanti:

3 månader