Hälsoskärp för nacken
Lider du av nacksmärtor? Ta denna produkt till hjälp.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Eija H.
    Eija H. (2017-02-07)

4/5 Har haft spänningshuvudvärk och ryggont i många år. Har använt huvudvärkstabletter dagligen, men nu slipper jag det. Hälsoskärpet är både varm, snygg och hjälper att må bra.
- Spånga, Sweden - ()
5/5 Sain juuri sellaisen tuotteen, kuin kuvittelin saavanikin. Eli lämpöä tuottavan vyön niskalle. Materiaali miellyttävän tuntuista ja sopii hieman isommallekin kaulalle kuristamatta. Tuotteeseen on myös helppo lisätä velcor-tarranauhaa, jos valmiit pätkät ei ole sopivalla taajuudella.

Olen käyttänyt tuotetta kerran, ja äimistyin siitä. Ohjeiden mukaan kostutin lämpöpinnan ja laitoin iholle. Ei mennyt kuin muutama minuutti ja tuote rupesi lämmittämään niskaa. Ainoa miinus tuotteessa on kuumuus. En pystynyt pitämään tuotetta niskalla kuin 10 minuutin ajan. Tehon pitäisi hiipua (ohjeiden mukaan) ja ohjeena oli, että jos tuntuu liian kuumalta, ota pois. Käyttöaikaa pystyy pidentämään ihon sietokyvyn mukaan ja maksimissaan suositellaan pidettäväksi 2-3 tuntia päivässä. Toimiva tuote, aion kokeilla myöhemmin uudelleen :) hinta-laatu suhteeltaan täydellinen, ei mene rahat hukkaan, jos haluaa lämpöä niskalle.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Hankin tämän ihan mielenkiinnosta, kun niskat on usein kipeät.

Olen kokeillut muutaman kerran ja vähän vaikea sanoa hyödyistä, mutta ihan miellyttävä käyttää ja ainakin lämmittää niskaa mukavasti. Jonkun verran kutinaa aiheuttaa, joten puoltatuntia pidenmpään en ole käyttänyt.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Odotukset oli kovat, mutten huomannut suurta hyötyä, ei ole kunnon ohjeita, mukana tulevat englanninkieliset ohjeet omituiset (autokäännös tehty tms). Ilmeisesti pitää kostuttaa hieman, niin silloin vaikuttaa lämmittävältä, mutta hieman kysymyksen alla tuo menetelmä. Voi sitäkin kokeilla.
- Paimio, Finland - ()
2/5 Tuotekuvaus erehdyttävä...vyö on takaa tuollainen leveä mutta kaulan puolella huomattavasti ohuempi nauha tarrakiinniinityksellä. Ei voi suositella. Ei niskaa/kaulaa tukeva.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 En ole vielä kokeillut, koska epäilen sen toimivuutta. Tuote ei näytä miltään ja se on liian iso kaulaani. Kuitenkin sitä markkinoidaan terveystuotteena. En tiedä oikein...
- Kylmäkoski, Finland - ()

Hälsoskärp för nacken

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Allmänt:

Lider du av nacksmärtor? Ta denna produkt till hjälp. Fäst hälsoskärpet runt nacken och njut av hälsoeffekterna den ger. Infraröda negativa ioner tränger ner djupt under huden och förbättrar ditt blodomlopp, aktiverar hormonfunktioner, reglerna nerver och aktiverar knutar.

 

Specifikationer:

  • Material: 600D tyg
  • Storlek: Längd 51.5cm, bredd 9.5 cm
  • Den värmande delen: längd 11 cm, bredd 8.5 cm