Kaiwei handledsstöd
Kaiwei handledsstöd är gjort av ett enda band, som innefattar en rem och ett hål för tummen. Med den innovativa designen är det fullt justerbart för olika storlekar av handleder från män till kvinnor.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-06-05)
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-06-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hyvin toimii hintaan nähden.

Pystyy harrastamaan vapaa-ajan aktiviteettejäkin vallan mainiosti ilman, että puristaisi, kiristäisi tai vaikuttaisi ollenkaan esimerkiksi keilaamiseen.
- Somero, Finland - ()
5/5 Loistava tuote ranne vikaiselle. Käytän töissä ja tukee rannetta hyvin. Hinta ja laatusuhde on hyvä. Ainut miinus tulee hieman hiostavasta materiaalista.
- Forssa, Finland - ()
4/5 Tuote oli sitä mitä tarvitsimme,edullinen ja käytettävyys kätevän helppo jopa vanhemmalle henkilölle/suositelen paljon tarvitseville jopa kulumista kärsiville .Tuet on käytössä päivittäin raskaimissa töissä ja ulkoilessa esm.hiittäessä, sauva käveltäessä ja ajeltaessa lumikelkalla tai mönkijällä.Kipua lievittävä lämpö jonka tuki antaa on mukava.Tilaan varmaan jatkossa uudet kun entiset on loppuun käytetyt.
- Sakara, Finland - ()
4/5 Leveämpi kuin apteekista ostettu. Tarra pitää hyvin kiinni. Hyvin asettuva, pehmeä ja juostava tuki. Käytän töissä tehdessäni toistuvaa liikettä käsillä.
- Otava, Finland - ()
2/5 Vähän oli pettymys tämä rannetuki. Ei tue rannetta toivotulla tavalla. Jäi käyttämättömäksi. En voi suositella tätä ainakaan sellaiselle, joka todella tarvitsee rannetukea, niinkuin itse tarvitsisin. Materiaalista en myös oikein tykännyt. Löystyy helposti, vaikka yrittää kiristää tiukalle ja sitten lörpöttää löysänä.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 very usefull, good quality and nice pirce
- Tampere, Finland - ()

Kaiwei handledsstöd

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Kaiwei handledsstöd är gjort av ett enda band, som innefattar en rem och ett hål för tummen. Med den innovativa designen är det fullt justerbart för olika storlekar av handleder från män till kvinnor. Stödet hjälper dig att stödja och skydda musklerna på handleden när du sportar. Perfekt för sporter som tennis där handleden alltid är under stor press.

 


Specifikationer:

  • Material: 25% stretch nylon, neoprenskum 75%
  • Storlek: En storlek passar för alla

 

Medföljer:

  • 1 x Kaiwei handledsstöd

 

Garanti:

3 månader