Kaiwei armband
Sportarmband som förhindrar svetten från armen att nå handen. Perfekt för sporter där man håller någonting i handen, så som en tennisracket eller en golfklubba.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-06-05)
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-06-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kaksi kertaa käytössä. Helppo kiinnittää ja tukee erinomaisesti rannetta. Ei hikoile niinkuin neopreeni tuki. Hinnaltaan tyydyttävä. Arvosana 19/20
- Naantali, Finland - ()
4/5 Rannetuki on toiminut oikein hyvin kuntosalilla treenatessa, tukee rannetta niinkuin pitää. Materiaali on mielyttävän tuntuinen, eikä hierrä.

Hinta-laatusuhde on oikein mainio, suosittelen.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Nää oli kyl vähä rimpulat rannetuet, mutta jos ei tarvii suurempaa tukea niin ok. Naiselle hyvät ja kevyet, mutta miehelle voi olla liian heiveröiset.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ihan ok.Vaikuttaa että ajaa asiansa minun tapauksessani.En ole vielä kerinnyt käyttämään pitempiaikaisesti,joten kestävyydestä en osaa sanoa.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Hinta/laatu ihan ok.
- Parkano, Finland - ()
4/5 Vaimolle talvella kaatumisen jälkeen luunmurtuma ranteeseen. Tuki hyvin 1-4 tunnin kotiaskareissa sekä rannetta vaativissa harrasteissa (golf yms.).
- Keuruu, Finland - ()

Kaiwei armband

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Sportarmband som förhindrar svetten från armen att nå handen. Perfekt för sporter där man håller någonting i handen, så som en tennisracket eller en golfklubba. Ger också ett bra stöd för din vrist och förhindrar förslitningsskador

 


Specifikationer:

  • Material: Stretch nylon, neopren
  • Storlek: Bredd 7cm, justerbar för handledsomkretsar 10.1-22.3cm

 

Medföljer:

  • 1 x Kaiwei armband

 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: