Vadderat knäskydd
Vadderat knästöd som är speciellt utformat för volleybollspelare som behöver extra stöd för knäna. Knästödet är tillverkat huvudsakligen av bomull och känns väldigt bekvämt runt knäet. Skyddar också knäet när du rör vid golvet.

4/5 Olen käyttänyt tukia suojaamaan polvia pelatessa lentopalloa sekä erilaisissa ulkotöissä, esim renkaiden vaihdossa. Tukien tiukkuuden tki en ole ollut täysin tyytväinen niiden käyttöön lentopallossa. Ulkotöissä ovat suojanneet ja lämmitäneet polviani odotetulla tavalla. Tuet eivät ole hinnallaan pilattu, mutta koska ovat kooltaan aika tiukat, suosittelen niitä vain pienikokoisille (juniorit, naiset).
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 En lo käyttänyt. Meteriaali hyvä Sopii lentopalloilijolle yms. sekä enkilöille jotka joutuva työkseen olemaan polvillaan. Hyvä suoja iskuja vastaan ottamaan (esim sisäpallo peleissä. Itselle ei todennäköisesti käyttöä. Golfin-/ratagolfin pelaajana ei ole todennäköisesti käyttöä. Mainos kuvasta edehdyin olettamaan polvituen olevan sellainen jonka saan mukavasti vaatteen alle. Kauppaaan kavereille tai annan lahjaksi.
- Naantali, Finland - ()
5/5 Käytän pehmuteita polvien suojana kun joutuu olemaan kontallaan. Viimeksi kun uusimme lattiamattoja ja siinä kun joutuu oleen kontallaan kun liimaa levittää. Ei ota yhtään polviin kipeää niin hommakin sujuu mukavasti.
- Peräseinäjoki, Finland - ()
3/5 Polvityyny on muuten sopivan pehmeä, mutta käytetävyys hieman kärsii, koska kiristää liikaa jalkaa/polvea ja vaikeampi pukea päälle. Hintaa huomion ottaen ostos on kuitenkin hyvä.
- Paimio, Finland - ()
3/5 Minä tilasin nämä siivois käyttöön ku kontallaan pesen lattioita, ni käy hirveesti polviin, no näiden kanssa ei käy, on ihan passelit siihen tarkoitukseen ja hinta ei paljo mitään. Muusta käytöstä en tiedä, mutta ei ol hinta ainaskaan paha, kannattaa kokeilla..
- Kotka, Finland - ()

Vadderat knäskydd

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Vadderat knästöd som är speciellt utformat för volleybollspelare som behöver extra stöd för knäna. Knästödet är tillverkat huvudsakligen av bomull och känns väldigt bekvämt runt knäet. Skyddar också knäet när du rör vid golvet. Storleken passar för alla med knäomkrets mindre än 46cm.

 


Specifikationer:

  • Material: Bomull, gummi
  • Storlek: Höjd 22cm
  • Storleken passar för alla med knäomkrets mindre än 46cm.

 

Medföljer:

  • 1 x Vadderat knäskydd

 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: