Förpackningstejp 60mm
Förpackningstejp 60mm

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-02-27)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-02-27)

Våra kunders produktvideor

5/5 Jämäkkä edulllinen ja riittoisa teippi. Ei vielä tietoa säilyttääkö pitonsa ja kirkkaan värinsä. Mitä tästä enempää voisi kertoa. Suosittelen.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Hommasin tätä teippiä, koska aiemmin tuli jo ostettua teippauskone. Kotoa kyllä löytyi valmiiksi sekä kapeampia ja leveämpiä teippejä, mutta tuo laite vaatii juuri oikeankokoisen teipin toimiakseen kunnolla. Tämä kirkas teippi onkin ihan hyvin kiinni ottavaa, joten ajaa asiansa ihan hyvin. Teippikonetta on kyllä nyt näppärä käyttää hyvän teipin kanssa.
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Näppärä tuote. Hinta/laatu suhde hyvä.
- Pulkkila, Finland - ()
3/5 Hieman leveämpää teippiä kuin normaalisti saa kaupasta. Hinta kuitenkin tökkii Kiinasta ostettuna ja tilattuna. Ehkä hieman päälle euron olisi sopivampi hintaluokka. Ostin teipin, että sain 30e rajan rikki, että ei tule postikuluja. Teipissä sinänsä ei ole mitään vikaa ja varmaan jopa parempaa kuin halvin - tai keskihintainen - rullateippi täältä Suomesta ostettuna rakennustarvikeliikkeestä. Ajaa varmaan asiansa erinomaisesti.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Pahvilaatikoiden teippaukseen hankittiin. Toimii loistavana pakettiteippinä. Postitukset tulee edullisesti, kun kierrättää tuotteen mukana tulleen pakkauksen (pirkkaniksi) :) Tulee jatkossakin palattua ostoksille.
- Paippinen, Finland - ()
3/5 Teippi on teippiä. Hinta on kova kiinalaiseksi. Tilasin, jotta sain edullisemmat toimituskulut koko tilaukselle.

Lyhyenlännäksi tätä arvostelua haukuttiin, joten jatketaan. Suomestakin saa pakkausteippiä tohon hintaan ja laatikoittain paljon halvemmallakin. En ole vielä käyttänyt, kun teippikoneessa on entinen rulla menossa.
- Rajamäki, Finland - ()

Förpackningstejp 60mm

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

e-ville har över tio års erfarenhet av paket som skickas genom de internationella logistikkanalerna till kunderna i Sverige och Finland. Lång färdväg med många stopp på vägen kräver stora krav på förpackningsmaterial. Vi föredrar att använda tejp som har en bredd av 6 cm.

Den stora greppytan säkerställer att förpackningen är förseglad när den når kunden på slutdestinationen. Transparent tejp ser elegant ut på alla slags paket som skall sändas, oavsett utseende eller färg.


Specifikationer:

  • 60mm bred
  • Genomskinlig

Medföljer:

  • 1 x Tejprulle

Garanti:

3 månader