LED-fiber Hårspänne
Set med 6st coola och trendiga hårspännen med LED-ljus fiber som är gjorda av optiskt fibermaterial. Drivs med två CR1220 knappceller för att avge färgskiftande ljus med två olika blinkande lägen.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-11-20)
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-11-20)

4/5 Ei mitenkään pitkäikäinen tuote, lähinnä koska kiinnitys salpa on sen verran rimpula, että tuskin tuo pysyy yhtä iltaa pitempään tallessa. Muuten juuri sitä mitä luvattiin.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Tosi hauska hiustupsu discoon tai bileisiin tms. Tämän kun laittoi koululaisen tukkaan discoon niin tyttö sai todella paljon ihailuja kavereiltä ja mikä parasta -hänet oli todella helppo löytää pimeästä discosta muiden juhlijoiden seasta. Tupsusta tuli niin paljon kyselyitä että tilasin niitä lisää ja seuraavilla lastenkutsuilla jokainen vieras saa omansa juhliin ja kotiin viemisiksi. Tupsuja on eri värisinä ja vain yksi niistä oli jo valmiiksi pimeä, eli ei toiminut.
- Nousiainen, Finland - ()
3/5 Sopi hyvin vappuun, osa väreistä ei päivä aikaan näkynyt kovin kirkkaasti. Kestivät yllättävän hyvin nuorison kovempaakin käyttöä (myös limussa "uimisen"). Kiinnitys osa kuulemma hieman isohko, mutta vaatiihan patterikin jonkin verran tilaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Tuote ei kyllä vastannut valitettavasti odotuksia,en tiennyt että ovat valokuitu rakennetta nuo vilkkuvat ohuet "nauhat".Muuten kyllä toimii ihan hyvin ja kiinitys on helppoa.Hyvät värit tuotteissa.Pikkutytön unelma.

Suosittelen .
- Eno, Finland - ()
5/5 Kirkkailla ledeillä on. Testattu toimiviksi, vaikka tulikin kuidut taitettuina. Sen kummemmin näitä ei olla testailtu. Hieman hankala kiinnitys, eikä meinaa pysyä hiuksissa.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Mahtavan näköinen valonauha hiuksissa, illan tummetessa herättää takuulla huomiota ja on ihana lahja räväkälle sukulaistytölle, tai vappubileisiin vanhemmallekkin leidille.
- Masala, Finland - ()

LED-fiber Hårspänne

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Set med 6st coola och trendiga hårspännen med LED-ljus fiber som är gjorda av optiskt fibermaterial. Drivs med två CR1220 knappceller för att avge färgskiftande ljus med två olika blinkande lägen. Utmärkt för rave-festen, festivalen, hemmafesten eller till Halloween!


Specifikationer:

  • Drivs med 2 * CR1220 knappceller (ingår)

Medföljer:

  • 6 x LED-fiber Hårspännen