LED-fiber Hårspänne
Set med 6st coola och trendiga hårspännen med LED-ljus fiber som är gjorda av optiskt fibermaterial. Drivs med två CR1220 knappceller för att avge färgskiftande ljus med två olika blinkande lägen.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-11-20)
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-11-20)

4/5 Ei mitenkään pitkäikäinen tuote, lähinnä koska kiinnitys salpa on sen verran rimpula, että tuskin tuo pysyy yhtä iltaa pitempään tallessa. Muuten juuri sitä mitä luvattiin.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Tosi hauska hiustupsu discoon tai bileisiin tms. Tämän kun laittoi koululaisen tukkaan discoon niin tyttö sai todella paljon ihailuja kavereiltä ja mikä parasta -hänet oli todella helppo löytää pimeästä discosta muiden juhlijoiden seasta. Tupsusta tuli niin paljon kyselyitä että tilasin niitä lisää ja seuraavilla lastenkutsuilla jokainen vieras saa omansa juhliin ja kotiin viemisiksi. Tupsuja on eri värisinä ja vain yksi niistä oli jo valmiiksi pimeä, eli ei toiminut.
- Nousiainen, Finland - ()
3/5 Köpte dessa för att ha som extra piff på scenperuker. Fästet där håret sitter och där batterierna också förvaras är dock enormt och gör produkten för mig i alla fall oanvändbar. Kan dock tänka mig, att för småflickors lekar är produkten kanonbra. Men rekommenderar inte att köpa detta som en effekt på scenen. Det är en leksak och i det avseendet funkar produkten säkert kanonbra.
- Bromma, Sweden - ()
3/5 Sopi hyvin vappuun, osa väreistä ei päivä aikaan näkynyt kovin kirkkaasti. Kestivät yllättävän hyvin nuorison kovempaakin käyttöä (myös limussa "uimisen"). Kiinnitys osa kuulemma hieman isohko, mutta vaatiihan patterikin jonkin verran tilaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Tuote ei kyllä vastannut valitettavasti odotuksia,en tiennyt että ovat valokuitu rakennetta nuo vilkkuvat ohuet "nauhat".Muuten kyllä toimii ihan hyvin ja kiinitys on helppoa.Hyvät värit tuotteissa.Pikkutytön unelma.

Suosittelen .
- Eno, Finland - ()
5/5 Kirkkailla ledeillä on. Testattu toimiviksi, vaikka tulikin kuidut taitettuina. Sen kummemmin näitä ei olla testailtu. Hieman hankala kiinnitys, eikä meinaa pysyä hiuksissa.
- Jyväskylä, Finland - ()

LED-fiber Hårspänne

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Set med 6st coola och trendiga hårspännen med LED-ljus fiber som är gjorda av optiskt fibermaterial. Drivs med två CR1220 knappceller för att avge färgskiftande ljus med två olika blinkande lägen. Utmärkt för rave-festen, festivalen, hemmafesten eller till Halloween!


Specifikationer:

  • Drivs med 2 * CR1220 knappceller (ingår)

Medföljer:

  • 6 x LED-fiber Hårspännen

Produkter du kanske är intresserade av: